Respondre a invitacions a esdeveniments

Per comunicar als participants si pots assistir a un esdeveniment, pots respondre a les invitacions del calendari. A més, pots afegir-hi una nota o proposar una altra hora per celebrar l'esdeveniment. Quan rebis la invitació al teu compte de correu electrònic, Google Calendar afegirà l'esdeveniment al teu calendari principal.

Important: en funció de la teva configuració, és possible que els esdeveniments no es mostrin al calendari fins que no responguis a l'esdeveniment o confirmis que coneixes determinats remitents. Aquests són alguns dels remitents:

• Persones que no pertanyen a la teva organització.
  • Persones que no tens als contactes.
  • Persones amb qui no has interaccionat mai abans.

Per actualitzar la configuració dels esdeveniments, obtén informació sobre com pots gestionar les invitacions.

Confirmar l'assistència en una invitació

1. Obre el correu electrònic d'invitació o bé l'esdeveniment que s'ha afegit al teu calendari.
  2. Al costat d'"Hi assistiràs?", fes clic en una opció:
    • No
    • Potser
    • Sí, en una sala de reunions
    • Sí, m'hi uniré virtualment

Canviar la resposta

1. Al calendari, toca l'esdeveniment.
  2. Al costat d'"Hi assistiràs?", toca una opció:
    • No
    • Potser
    • Sí, en una sala de reunions
    • Sí, m'hi uniré virtualment

Proposar una altra hora

Com a assistent:

1. Al calendari, toca l'esdeveniment.
  2. Al costat de "Potser", toca la fletxa avall Fletxa avall i, a continuació, Proposa una altra hora.
  3. Selecciona una hora o un dia diferents.
    Consell: també pots afegir un missatge a l'hora proposada.
  4. Toca Envia Envia.
  5. Confirma l'assistència.

Consell: veuràsel bàner "S'ha enviat la proposta d'hora a l'organitzador". Pot ser que l'organitzador accepti el teu suggeriment o que no ho faci.

Com a organitzador:

1. Al calendari, toca un esdeveniment que tingui la icona del rellotge.
  2. A "Convidats", toca la proposta que vulguis revisar.
  3. Per canviar l'esdeveniment a l'hora proposada, toca la marca de verificació Fet .
  4. Toca Desa.

Detalls sobre la proposta d'hora nova

• Les propostes estan desactivades als esdeveniments amb més de 200 convidats o que durin tot el dia. Obtén més informació sobre els esdeveniments grans.
  • Tots els convidats poden proposar una altra hora, però no els organitzadors.
  • A l'ordinador, si els organitzadors activen "Respostes a l'esdeveniment" a la configuració de Google Calendar, reben notificacions de les propostes per correu electrònic.

Reenviar invitacions del calendari

Important: si reenvies una invitació, és possible que el destinatari pugui veure les dades actualitzades de les reunions, així com canviar la teva resposta de confirmació d'assistència en qualsevol moment.

Si tens permís per afegir convidats a un esdeveniment, els pots reenviar la invitació per correu electrònic. Quan responguin a la invitació, se'ls afegirà a la llista de convidats. També podran convidar altres persones.

Si no vols que els convidats puguin afegir altres persones, edita l'esdeveniment, toca els convidats i desactiva l'opció "Els convidats poden afegir altres persones".