Skapa en återkommande händelse

När du skapar en händelse i Google Kalender går den att upprepa på vissa dagar.

Skapa en ny återkommande händelse

1. Öppna appen Google Kalender på din Android-telefon eller -surfplatta Kalender.
  2. Tryck på Skapa Infoga följt av Uppgift nere till höger.
  3. Ge händelsen en rubrik och klicka på Klart.
  4. Välj händelsens datum och tid.
  5. Tryck på Fler alternativ följt av Upprepas inte under tiden.
  6. Välj hur ofta du vill upprepa händelsen.
  7. Tryck på Spara överst till höger.
Tips: Återkommande händelser i Google Kalender har en gräns på 730 förekomster.

Upprepa en befintlig händelse

1. Öppna appen Google Kalender på din Android-telefon eller -surfplatta Kalender.
  2. Tryck på händelsen som du vill uppdatera.
  3. Tryck på Redigera Redigera.
  4. Tryck på Fler alternativ följt av Upprepas inte under tiden.
  5. Välj hur ofta du vill upprepa händelsen.
  6. Tryck på Spara uppe till höger.

Ändra återkommande händelser

1. Öppna appen Google Kalender på din Android-telefon eller -surfplatta Kalender.
  2. Tryck på händelsen som du vill uppdatera.
  3. Tryck på Redigera Redigera
  4. Uppdatera händelsen.
  5. Tryck på Spara uppe till höger.
  6. Välj vilka händelser i serien som du vill uppdatera:
    • Den här händelsen: Den här händelsen uppdateras, men informationen för de övriga återkommande händelserna ändras inte.
    • Alla händelser: Den här händelsen och alla händelser framåt uppdateras. Passerade händelser uppdateras inte.