Skapa en återkommande händelse

När du skapar en händelse i Google Kalender går den att upprepa på vissa dagar.

Skapa en ny återkommande händelse

1. Öppna Google Kalender på datorn.
  2. Klicka på Skapa Lägg till längst upp till vänster.
  3. Lägg till händelsens titel och eventuella andra detaljer.
  4. Klicka på nedåtpilen bredvid Upprepas inte Nedåtpil.
  5. Välj hur ofta du vill upprepa händelsen och när du vill att händelsen som upprepas ska upphöra.
  6. Klicka på Spara längst upp till höger.
Tips: Återkommande händelser i Google Kalender har en gräns på 730 förekomster.

Upprepa en befintlig händelse

1. Öppna Google Kalender på datorn.
  2. Klicka på en händelse följt av Redigera Redigera.
  3. Klicka på nedåtpilen bredvid Upprepas inte Nedåtpil.
  4. Välj hur ofta du vill upprepa händelsen och när du vill att händelsen som upprepas ska upphöra.
  5. Klicka på Spara uppe till höger.

Göra ändringari händelser som upprepas

1. Öppna Google Kalender på datorn.
  2. Klicka på en händelse följt av Redigera Redigera.
  3. Gör de önskade ändringarna och tryck på Spara högst upp.
  4. Välj vilka händelser i serien som uppdateringarna gäller.