Opprett gjentakende aktiviteter

Når du oppretter aktiviteter i Google Kalender, kan du angi at de skal gjenta seg på bestemte dager.

Opprett en ny gjentakende aktivitet

1. Åpne Google Kalender-appen Kalender på iPhone eller iPad.
  2. Nederst til høyre trykker du på Opprett Sett inn etterfulgt av Aktivitet.
  3. Gi aktiviteten et navn og trykk på Ferdig.
  4. Velg dato og klokkeslett for aktiviteten.
  5. Under klokkeslettet trykker du på Flere alternativer etterfulgt av Gjentas ikke.
  6. Velg hvor ofte aktiviteten skal gjentas.
  7. Trykk på Lagre øverst til høyre.
Tips: Aktiviteter i Google Kalender kan gjentas maksimalt 730 ganger.

Angi at en eksisterende aktivitet skal gjentas

1. Åpne Google Kalender-appen Kalender på iPhone eller iPad.
  2. Trykk på aktiviteten du vil oppdatere.
  3. Trykk på Endre Rediger.
  4. Under klokkeslettet trykker du på Flere alternativer etterfulgt av Gjentas ikke.
  5. Velg hvor ofte aktiviteten skal gjentas.
  6. Trykk på Lagre øverst til høyre.

Endre gjentakende aktiviteter

1. Åpne Google Kalender-appen Kalender på iPhone eller iPad.
  2. Trykk på aktiviteten du vil oppdatere.
  3. Trykk på Endre Rediger
  4. Oppdater aktiviteten.
  5. Trykk på Lagre øverst til høyre.
  6. Velg hvilke aktiviteter i serien du vil oppdatere:
    • Denne aktiviteten: Denne aktiviteten blir oppdatert, men ingenting blir endret i de andre gjentakelsene av aktiviteten.
    • Alle påfølgende aktiviteter: Denne aktiviteten og alle gjentakelsene i fremtiden blir oppdatert. Eventuelle aktiviteter i fortiden blir ikke oppdatert.