Opprett gjentakende aktiviteter

Når du oppretter aktiviteter i Google Kalender, kan du angi at de skal gjenta seg på bestemte dager.

Konfigurer en ny gjentakende aktivitet

1. Åpne Google Kalender på en datamaskin.
  2. Klikk på Opprett Legg til øverst til venstre.
  3. Legg til tittelen på aktiviteten og eventuelle andre detaljer.
  4. Ved siden av «Gjentas ikke» klikker du på nedoverpilen Nedoverpil.
  5. Velg hvor ofte du vil at aktiviteten skal gjentas, og når du vil at gjentakelsene skal slutte.
  6. Klikk på Lagre øverst til høyre.
Tips: Aktiviteter i Google Kalender kan gjentas maksimalt 730 ganger.

Angi at en eksisterende aktivitet skal gjentas

1. Åpne Google Kalender på en datamaskin.
  2. Klikk på en aktivitet og så Rediger Edit.
  3. Ved siden av «Gjentas ikke» klikker du på nedoverpilen Nedoverpil.
  4. Velg hvor ofte du vil at aktiviteten skal gjentas, og når du vil at gjentakelsene skal slutte.
  5. Klikk på Lagre øverst til høyre.

Endre gjentakende aktiviteter

1. Åpne Google Kalender på en datamaskin.
  2. Klikk på en aktivitet og så Rediger Edit.
  3. Gjør eventuelle endringer, og klikk deretter på Lagre øverst.
  4. Velg hvilke aktiviteter i serien oppdateringene skal gjelde for.