Een terugkerende afspraak maken

Als je een afspraak in Google Agenda maakt, kun je deze op bepaalde dagen herhalen.

Een nieuwe terugkerende afspraak instellen

1. Open Google Agenda op je computer.
  2. Klik linksboven op Maken Toevoegen.
  3. Voeg de titel van de afspraak en andere details toe.
  4. Klik naast Niet herhaald op de pijl-omlaag Pijl-omlaag.
  5. Kies hoe vaak je de afspraak wilt herhalen en wanneer de afspraak moet worden herhaald.
  6. Tik rechtsboven op Opslaan.
Tip: Voor terugkerende afspraken in Google Agenda geldt een limiet van 730 instanties.

Een bestaande afspraak omzetten in een terugkerende afspraak

1. Open Google Agenda op je computer.
  2. Klik op een afspraak en dan Bewerken Bewerken.
  3. Klik naast Niet herhaald op de pijl-omlaag Pijl-omlaag.
  4. Kies hoe vaak je de afspraak wilt herhalen en wanneer de afspraak moet worden herhaald.
  5. Klik rechtsboven op Opslaan.

Wijzigingen aanbrengen in terugkerende afspraken

1. Open Google Agenda op je computer.
  2. Klik op een afspraak en dan Bewerken Bewerken.
  3. Breng wijzigingen aan en klik bovenaan op Opslaan.
  4. Kies voor welke afspraken in de reeks de updates gelden.