De onderstaande informatie is bedoeld voor de nieuwe versie van Google Agenda. Als je de oude versie gebruikt, log je in bij Google Agenda en vernieuw je deze pagina.

Een terugkerende afspraak maken

Wanneer je een afspraak in Google Agenda maakt, kun je deze op bepaalde dagen herhalen.

Een nieuwe terugkerende afspraak instellen

1. Open Google Agenda op je computer.
  2. Klik in de rechterbenedenhoek op Maken Toevoegen.
  3. Voeg de titel, datum en tijd voor de afspraak toe.
  4. Klik naast Niet herhaald op de pijl-omlaag Pijl-omlaag.
  5. Kies hoe vaak je de afspraak wilt herhalen en wanneer de terugkerende afspraak moet worden beëindigd.
  6. Klik op Opslaan wanneer je je afspraak hebt gemaakt.

Een bestaande afspraak omzetten in een terugkerende afspraak

1. Open Google Agenda op je computer.
  2. Open de afspraak die je wilt updaten.
  3. Klik naast 'Hele dag' op Niet herhaald.
  4. Kies hoe vaak je de afspraak wilt herhalen en wanneer de terugkerende afspraak moet worden beëindigd.
  5. Wanneer je klaar bent met het bewerken van je afspraak, klik je bovenaan de pagina op Opslaan.

Wijzigingen aanbrengen in terugkerende afspraken

1. Open Google Agenda op je computer.
  2. Open de afspraak die je wilt updaten.
  3. Breng wijzigingen aan in de afspraak.
  4. Klik bovenaan de pagina op Opslaan
  5. Kies welke afspraken in de reeks je wilt updaten.

Aaron is Google Agenda-expert en auteur van deze Help-pagina. Kies een van de onderstaande opties om hem te laten weten wat je van deze pagina vindt.