Een herhalende afspraak maken

Wanneer je een afspraak in Google Agenda maakt, kun je deze op bepaalde dagen herhalen.

Een nieuwe herhalende afspraak instellen

Computer
  1. Open Google Agenda op je computer.
  2. Klik in de linkerbovenhoek op Maken.
  3. Voeg de titel, datum en tijd voor de afspraak toe.
  4. Vink bij de datum en tijd het selectievakje naast Herhalen aan.
  5. Kies hoe vaak je de afspraak wilt herhalen en wanneer de herhalende afspraak moet worden beëindigd.
  6. Klik op Gereed.
  7. Zodra je de afspraak hebt gemaakt, klik je boven aan de pagina op Opslaan.
Android
  1. Open de Google Agenda-app .
  2. Tik in de rechterbenedenhoek op 'Nieuwe afspraak' .
  3. Voeg een titel toe aan je afspraak.
  4. Kies de datum en tijd voor de afspraak.
  5. Tik bij de tijd op Meer opties > Niet herhalen.
  6. Kies hoe vaak je de afspraak wilt herhalen.
  7. Wanneer je klaar bent, tik je in de rechterbovenhoek op Opslaan.
iPhone
  1. Open de Google Agenda-app .
  2. Tik in de rechterbenedenhoek op 'Nieuwe afspraak' .
  3. Voeg een titel toe aan je afspraak.
  4. Kies de datum en tijd voor de afspraak.
  5. Tik bij de tijd op Meer opties > Niet herhalen.
  6. Kies hoe vaak je de afspraak wilt herhalen.
  7. Wanneer je klaar bent, tik je in de rechterbovenhoek op Opslaan.

Een bestaande afspraak omzetten in een herhalende afspraak

Computer
  1. Open Google Agenda op je computer.
  2. Klik op de afspraak die je wilt updaten > Meer informatie.
  3. Vink bij de datum en tijd het selectievakje naast Herhalen aan.
  4. Kies hoe vaak je de afspraak wilt herhalen en wanneer de herhalende afspraak moet worden beëindigd.
  5. Klik op Gereed.
  6. Wanneer je klaar bent met het bewerken van je afspraak, klik je boven aan de pagina op Opslaan.
Android
  1. Open de Google Agenda-app .
  2. Tik op de afspraak die je wilt updaten.
  3. Tik op 'Bewerken' .
  4. Tik bij de tijd op Meer opties > Niet herhalen.
  5. Kies hoe vaak je de afspraak wilt herhalen.
  6. Zodra je afspraak is gemaakt, tik je in de rechterbovenhoek op Opslaan.
iPhone
  1. Open de Google Agenda-app .
  2. Tik op de afspraak die je wilt updaten.
  3. Tik op 'Bewerken' .
  4. Tik bij de tijd op Meer opties > Niet herhalen.
  5. Kies hoe vaak je de afspraak wilt herhalen.
  6. Zodra je afspraak is gemaakt, tik je in de rechterbovenhoek op Opslaan.

Wijzigingen aanbrengen in herhalende afspraken

Computer
  1. Open Google Agenda op je computer.
  2. Klik op de afspraak die je wilt updaten > Meer informatie.
  3. Breng wijzigingen aan in de afspraak.
  4. Klik boven aan de pagina op Opslaan.
  5. Kies welke afspraken in de reeks je wilt updaten:
    • Alleen deze afspraak: deze afspraak wordt geüpdatet, maar de gegevens voor alle andere herhalende afspraken blijven ongewijzigd.
    • Volgende afspraken: deze afspraak en alle volgende afspraken worden geüpdatet. Eerdere afspraken worden niet geüpdatet.
    • Alle afspraken: alle afspraken, zowel alle eerdere als toekomstige afspraken, worden geüpdatet.
Android
  1. Open de Google Agenda-app .
  2. Tik op de afspraak die je wilt updaten.
  3. Tik op 'Bewerken' .
  4. Update je afspraak.
  5. Zodra je afspraak is gemaakt, tik je in de rechterbovenhoek op Opslaan.
  6. Kies welke afspraken in de reeks je wilt updaten:
    • Deze afspraak: deze afspraak wordt geüpdatet, maar de gegevens voor alle andere herhalende afspraken blijven ongewijzigd.
    • Alle volgende afspraken: deze afspraak en alle volgende afspraken worden geüpdatet. Eerdere afspraken worden niet geüpdatet.
iPhone
  1. Open de Google Agenda-app .
  2. Tik op de afspraak die je wilt updaten.
  3. Tik op 'Bewerken' .
  4. Update je afspraak.
  5. Zodra je afspraak is gemaakt, tik je in de rechterbovenhoek op Opslaan.
  6. Kies welke afspraken in de reeks je wilt updaten:
    • Deze afspraak: deze afspraak wordt geüpdatet, maar de gegevens voor alle andere herhalende afspraken blijven ongewijzigd.
    • Alle volgende afspraken: deze afspraak en alle volgende afspraken worden geüpdatet. Eerdere afspraken worden niet geüpdatet.