Toistuvan tapahtuman luominen

Kun luot tapahtuman Google Kalenterissa, voit määrittää sen toistumaan tiettyinä päivinä.

Uuden toistuvan tapahtuman määrittäminen

1. Avaa Google Kalenteri ‑sovellus Android-puhelimella tai ‑tabletilla Kalenteri.
  2. Valitse oikeasta alakulmasta Luo Lisää ja sitten Tapahtuma.
  3. Kirjoita tapahtuman otsikko ja napauta Valmis.
  4. Valitse tapahtuman päiväys ja kellonaika.
  5. Valitse kellonajan alapuolelta Lisäasetukset ja sitten Ei toistu.
  6. Valitse tapahtuman toistotiheys.
  7. Valitse oikeasta yläkulmasta Tallenna.
Vinkki: Sama tapahtuma voi toistua Google Kalenterissa enintään 730 kertaa.

Aiemmin luodun tapahtuman muuttaminen toistuvaksi

1. Avaa Google Kalenteri ‑sovellus Android-puhelimella tai ‑tabletilla Kalenteri.
  2. Napauta päivitettävää tapahtumaa.
  3. Valitse Muokkaa Muuta.
  4. Valitse kellonajan alapuolelta Lisäasetukset ja sitten Ei toistu.
  5. Valitse tapahtuman toistotiheys.
  6. Valitse oikeasta yläkulmasta Tallenna

Toistuvien tapahtumien muokkaaminen

1. Avaa Google Kalenteri ‑sovellus Android-puhelimella tai ‑tabletilla Kalenteri.
  2. Napauta päivitettävää tapahtumaa.
  3. Valitse Muokkaa Muuta
  4. Tee muutokset tapahtumaan.
  5. Valitse oikeasta yläkulmasta Tallenna
  6. Valitse, mitkä tapahtumakerrat päivitetään:
    • Tämä tapahtuma: Tämän tapahtuman tiedot päivitetään. Muiden, tämän tapahtuman jälkeen toistuvien tapahtumakertojen tiedot säilytetään ennallaan.
    • Kaikki tapahtumat: Tämä ja kaikki tulevat tapahtumat päivitetään. Menneitä tapahtumia ei päivitetä.