Crear un esdeveniment recurrent

Quan crees un esdeveniment a Google Calendar, pots fer que es repeteixi en dies concrets.

Configurar un esdeveniment nou que es repeteixi

1. A l'ordinador, obre Google Calendar.
  2. A la part superior esquerra, fes clic a Crea Afegeix.
  3. Afegeix el títol de l'esdeveniment i els detalls que vulguis.
  4. Al costat de l'opció "No es repeteix", fes clic a la fletxa avall Fletxa avall.
  5. Decideix amb quina freqüència vols que es repeteixi l'esdeveniment i quan vols que finalitzi.
  6. A la part superior dreta, fes clic a Desa.
Consell: a Google Calendar, els esdeveniments que es repeteixen tenen un límit de 730 ocurrències.

Fer que un esdeveniment existent es repeteixi

1. A l'ordinador, obre Google Calendar.
  2. Fes clic en un esdeveniment i, a continuació, Edita Edit.
  3. Al costat de l'opció "No es repeteix", fes clic a la fletxa avall Fletxa avall.
  4. Decideix amb quina freqüència vols que es repeteixi l'esdeveniment i quan vols que finalitzi.
  5. A la part superior dreta, fes clic a Desa.

Fer canvis en esdeveniments que es repeteixen

1. A l'ordinador, obre Google Calendar.
  2. Fes clic en un esdeveniment i, a continuació, Edita Edit.
  3. Fes els canvis que vulguis i, després, a la part superior, fes clic a Desa.
  4. Tria a quins esdeveniments de la sèrie s'apliquen aquests canvis.