Opret en tilbagevendende begivenhed

Når du opretter en begivenhed i Google Kalender, kan du gentage den på bestemte dage.

Opret en ny gentaget begivenhed

1. Åbn appen Google Kalender Kalender på din iPhone eller iPad.
  2. Nederst til højre skal du trykke på Opret Indsæt og så Begivenhed.
  3. Føj en titel til din begivenhed, og tryk på Udfør.
  4. Vælg begivenhedens dato og tidspunkt.
  5. Under tidspunktet skal du trykke på Flere valgmuligheder og så Gentages ikke.
  6. Vælg, hvor ofte begivenheden skal gentages.
  7. Tryk på Gem øverst til højre.
Tip! Gentagne begivenheder i Google Kalender har en grænse på 730 forekomster.

Gentag en eksisterende begivenhed

1. Åbn appen Google Kalender Kalender på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på den begivenhed, du vil opdatere.
  3. Tryk på Rediger Rediger.
  4. Under tidspunktet skal du trykke på Flere valgmuligheder og så Gentages ikke.
  5. Vælg, hvor ofte begivenheden skal gentages.
  6. Tryk på Gem øverst til højre.

Rediger en gentaget begivenhed

1. Åbn appen Google Kalender Kalender på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på den begivenhed, du vil opdatere.
  3. Tryk på Rediger Rediger
  4. Foretag opdateringer af din begivenhed.
  5. Tryk på Gem øverst til højre.
  6. Vælg, hvilke begivenheder i serien du vil opdatere:
    • Denne begivenhed: Denne begivenhed opdateres, men oplysningerne for alle de andre tilbagevendende begivenheder forbliver de samme.
    • Alle følgende begivenheder: Denne begivenhed og alle efterfølgende begivenheder opdateres. Alle tidligere begivenheder opdateres ikke.