Opret en tilbagevendende begivenhed

Når du opretter en begivenhed i Google Kalender, kan du gentage den på bestemte dage.

Opret en ny gentagende begivenhed

1. Åbn Google Kalender på din computer.
  2. Klik på Opret Tilføjøverst til venstre.
  3. Tilføj begivenhedens titel og eventuelle andre oplysninger.
  4. Ud for "Gentages ikke" skal du klikke på den nedadvendte pil Nedadvendt pil.
  5. Vælg, hvor ofte begivenheden skal gentages, og hvornår den tilbagevendende begivenhed skal slutte.
  6. Klik på Gem øverst i højre hjørne.
Tip! Gentagne begivenheder i Google Kalender har en grænse på 730 forekomster.

Gør en eksisterende begivenhed gentagende

1. Åbn Google Kalender på din computer.
  2. Klik på en begivenhed og derefter Rediger Edit.
  3. Ud for "Gentages ikke" skal du klikke på den nedadvendte pil Nedadvendt pil.
  4. Vælg, hvor ofte begivenheden skal gentages, og hvornår den tilbagevendende begivenhed skal slutte.
  5. Klik på Gem øverst til højre.

Foretag ændringer af tilbagevendende begivenheder

1. Åbn Google Kalender på din computer.
  2. Klik på en begivenhed og derefter Rediger Edit.
  3. Foretag dine ændringer, og klik derefter på Gem øverst.
  4. Vælg, hvilke begivenheder i serien opdateringerne gælder for.