Suprimir un esdeveniment

Si vols que un esdeveniment es deixi de mostrar, pots suprimir-lo o treure'l del calendari de Google.

Suprimir un esdeveniment que has creat

Si has creat un esdeveniment o tens permís per editar-lo, també el pots suprimir. Així deixarà de mostrar-se al teu calendari i als de totes les persones que s'hi hagi convidat. Segueix aquests passos:

1. Obre Google Calendar a l'ordinador.
  2. Fes clic a l'esdeveniment que vulguis suprimir.
  3. Fes clic a Suprimeix o a Suprimeix l'esdeveniment Suprimeix.

Suprimir un esdeveniment al qual t'han convidat

Si t'han convidat a un esdeveniment, el pots suprimir del calendari.

Així se suprimirà del teu calendari, però qualsevol altra persona que hi hagi estat convidada el continuarà veient. Segueix aquests passos:

1. Obre Google Calendar a l'ordinador.
  2. Obre l'esdeveniment que vulguis suprimir.
  3. Fes clic a Suprimeix o a Suprimeix d'aquest calendari Elimina.

Suprimir un esdeveniment periòdic

Si vols suprimir un esdeveniment que es repeteix, veuràs les opcions següents. Tanmateix, no es mostraran si l'esdeveniment periòdic l'ha creat una altra persona.

• Aquest esdeveniment o Només aquesta vegada: se suprimeix aquest esdeveniment, però es mantenen la resta d'esdeveniments futurs.
  • Aquest esdeveniment i els següents o Tots els següents: se suprimeixen aquest esdeveniment i tots els futurs.
  • Tots els esdeveniments o Tots els esdeveniments de la sèrie: se suprimeixen tots els esdeveniments de la sèrie.

Veure els esdeveniments suprimits a la paperera (només per a ordinadors)

Si suprimeixes un esdeveniment que has creat o que pots editar, aquest romandrà a la paperera del calendari durant 30 dies. Si vols, pots anar a la paperera i restaurar els esdeveniments que vulguis o bé suprimir-los definitivament.

Nota: els usuaris que tenen els permisos "Fer canvis a esdeveniments" o "Fer canvis i gestionar la configuració per compartir" en un calendari poden veure els esdeveniments de la paperera i moure'ls.

1. Obre Google Calendar a l'ordinador.
  2. A la part superior dreta, fes clic a Configuració Configuració i després Paperera. Veuràs els esdeveniments d'aquest calendari que s'hagin suprimit.
    • Per suprimir un únic esdeveniment, fes clic a Suprimeix definitivament Paperera, al costat de l'esdeveniment en qüestió.
    • Per suprimir tots els esdeveniments seleccionats, fes clic a Suprimeix tota la selecció definitivament Paperera.
    • Per restaurar un únic esdeveniment, fes clic a Restaura Desfés, al costat de l'esdeveniment en qüestió.
    • Per restaurar tots els esdeveniments seleccionats, fes clic a Restaura tota la selecció Desfés.
    • Per suprimir tots els esdeveniments, fes clic a Buida la paperera i després Buida.

Vull desactivar les notificacions per correu electrònic

El primer cop que suprimeixis un esdeveniment que s'hagi mogut a la paperera, rebràs una notificació de Google Calendar per correu electrònic. No pots desactivar-la, però és l'única notificació per correu electrònic que rebràs sobre la paperera.

He suprimit un esdeveniment, però altres usuaris encara el poden veure als seus calendaris

Un cop hagis suprimit un esdeveniment, és possible que trigui una mica a deixar-se de mostrar als calendaris d'altres usuaris.

Si has suprimit un esdeveniment que no és teu, cal que el propietari corresponent el suprimeixi perquè deixi de mostrar-se als calendaris de la resta d'usuaris.

A la Paperera no es mostren tots els esdeveniments suprimits

Si alguns esdeveniments que has suprimit no es mostren a la Paperera del calendari, és possible que sigui per un d'aquests motius:

• Els esdeveniments només es desen a la paperera del calendari durant 30 dies.
  • Si no tenies permís per editar el calendari quan es va crear l'esdeveniment, no el veuràs a la paperera.
  • Cada calendari té la seva paperera. Cerca els esdeveniments a la paperera d'altres calendaris.
  • Els usuaris que tenen permís per editar el teu calendari poden suprimir els esdeveniments definitivament o bé restaurar-los. Si hi ha més usuaris amb accés al teu calendari, pregunta'ls si han mogut l'esdeveniment.

Nota: si has suprimit un esdeveniment periòdic, consulta la secció "He suprimit un esdeveniment periòdic" que trobaràs a continuació.

He restaurat un esdeveniment però hi falten les confirmacions d'assistència

Si restaures un esdeveniment de la paperera, els convidats hauran de tornar a confirmar-hi l'assistència.

Si la sala que havies reservat ja no està disponible, es mostrarà ratllada a l'esdeveniment del calendari.

He suprimit un esdeveniment periòdic

Suprimir una repetició de l'esdeveniment una vegada

A la paperera es mostrarà una fila per cada esdeveniment que hagis suprimit.

Suprimir diverses repeticions de l'esdeveniment alhora

A la paperera veuràs una sola fila per a tots els esdeveniments en comptes de files individuals per a cadascun. Quan restauris un esdeveniment, també se'n restauraran totes les repeticions.