Suprimir un esdeveniment

Si vols que un esdeveniment es deixi de mostrar, pots suprimir-lo o treure'l del calendari de Google.

Important: és possible que Calendar marqui alguns esdeveniments com a contingut brossa i els mogui a la paperera. Si tens un compte de la feina o d'un centre educatiu, el superadministrador de la teva organització també pot moure qualsevol esdeveniment de l'organització a la paperera. Obtén més informació sobre com pots veure i restaurar els esdeveniments suprimits de la paperera.

Suprimir un esdeveniment que has creat

Si has creat un esdeveniment o tens permís per editar-lo, també el pots suprimir. Així deixarà de mostrar-se al teu calendari i als de totes les persones convidades.

1. A l'ordinador, obre Google Calendar.
  2. Fes clic a l'esdeveniment que vulguis suprimir.
  3. Fes clic a Suprimeix o a Suprimeix l'esdeveniment Delete .

Consell: per suprimir un esdeveniment, fes-hi clic amb el botó dret i, a continuació, fes clic a Suprimeix.

He suprimit un esdeveniment, però altres persones encara el poden veure als seus calendaris
  • Un cop hagis suprimit un esdeveniment, és possible que tardi una mica a deixar-se de mostrar als calendaris d'altres persones.
  • Si has suprimit un esdeveniment que no és teu, cal que el propietari corresponent el suprimeixi perquè deixi de mostrar-se als calendaris de la resta de persones.
He suprimit un esdeveniment, però continuo veient-lo en altres dispositius

Un cop suprimeixes un esdeveniment, és possible que no se suprimeixi immediatament de la resta de dispositius. Pots agilitzar el procés amb una sincronització manual.

Sincronització manual a iOS

Tanca i torna a obrir l'aplicació Calendar.

Sincronització manual a Android

1. Obre l'aplicació Google Calendar.
  2. A la part superior dreta, toca Més Més opcions del menú i després Actualitza.

Suprimir un esdeveniment al qual t'han convidat

Després que suprimeixis un esdeveniment, es notificarà a l'organitzador que has rebutjat l'esdeveniment. L'esdeveniment es continuarà mostrant al calendari de la resta de convidats.

Per suprimir un esdeveniment del calendari:

1. A l'ordinador, obre Google Calendar.
  2. Obre l'esdeveniment que vulguis suprimir.
  3. Fes clic a Suprimeix o a Suprimeix d'aquest calendari Elimina.

Suprimir un esdeveniment recurrent

Si suprimeixes un esdeveniment que es repeteix, veuràs les opcions següents.Tanmateix, no es mostraran si l'esdeveniment recurrent l'ha creat una altra persona.

• Aquest esdeveniment o Només aquesta vegada: se suprimeix aquest esdeveniment, però es mantenen la resta d'esdeveniments futurs.
  • Aquest esdeveniment i els següents o Totes les següents: se suprimeixen aquest esdeveniment i tots els futurs.
  • Tots els esdeveniments o Tots els esdeveniments de la sèrie: se suprimeixen tots els esdeveniments de la sèrie.

Suprimir tots els esdeveniments del calendari

Si vols suprimir tots els esdeveniments del teu compte de Google Calendar, esborra'ls del calendari principal. A continuació, has de suprimir els altres calendaris que tinguis.

Per esborrar tots els esdeveniments del calendari principal:

1. A l'ordinador, obre Google Calendar.
  2. A la part inferior esquerra, passa el cursor per sobre del calendari principal.
  3. Fes clic a Opcions Més opcions del menú i després Configuració i compartir.
  4. A "Configuració dels meus calendaris", fes clic a Suprimeix el calendari.
  5. A "Suprimeix el calendari", fes clic a Suprimeix.

Important: pots suprimir esdeveniments del calendari, però no pots suprimir el calendari principal.Obtén informació sobre com pots suprimir altres calendaris que siguin teus.

Veure els esdeveniments suprimits a la paperera (només per a ordinadors)

Si suprimeixes un esdeveniment que has creat o que pots editar, es conservarà a la paperera del calendari durant 30 dies. Si vols, pots anar a la paperera i restaurar els esdeveniments que vulguis o bé suprimir-los definitivament.

Nota: les persones que tenen el permís "Fer canvis a esdeveniments" o "Fer canvis i administrar la compartició" en un calendari poden veure els esdeveniments de la paperera i moure'ls.

1. A l'ordinador, obre Google Calendar.
  2. A la part superior dreta, fes clic a Configuració Configuració i després Paperera. Veuràs els esdeveniments d'aquest calendari que s'hagin suprimit.
    • Per suprimir un únic esdeveniment, fes clic a Suprimeix definitivament Delete , al costat de l'esdeveniment en qüestió.
    • Per suprimir tots els esdeveniments seleccionats, fes clic a Suprimeix tota la selecció definitivament Delete , a sobre de la llista.
    • Per restaurar un únic esdeveniment, fes clic a Restaura Undo, al costat de l'esdeveniment en qüestió.
    • Per restaurar tots els esdeveniments seleccionats, fes clic a Restaura tota la selecció Undo, a sobre de la llista.
    • Per suprimir tots els esdeveniments, fes clic a Buida la paperera i després Buida.

Restaurar esdeveniments suprimits de la paperera (només per a ordinadors)

1. A l'ordinador, obre Google Calendar.
  2. A la part superior dreta, fes clic a Configuració Configuració i després Paperera. Veuràs els esdeveniments d'aquest calendari que s'hagin suprimit.
    • Per restaurar un únic esdeveniment, fes clic a Restaura Undo, al costat de l'esdeveniment en qüestió.
    • Per restaurar tots els esdeveniments seleccionats, fes clic a Restaura tota la selecció Undo, a sobre de la llista.
Vull desactivar les notificacions per correu electrònic

El primer cop que suprimeixis un esdeveniment que s'hagi mogut a la paperera, rebràs una notificació de Google Calendar per correu electrònic. No pots desactivar-la, però és l'única notificació per correu electrònic que rebràs sobre la paperera.

No veig tots els esdeveniments suprimits a la paperera

Si alguns esdeveniments que has suprimit no es mostren a la paperera del calendari, és possible que sigui per un d'aquests motius:

• Els esdeveniments només es desen a la paperera del calendari durant 30 dies.
  • Si no tenies permís per editar el calendari quan es va crear l'esdeveniment, no el veuràs a la paperera.
  • Cada calendari té la seva paperera. Cerca els esdeveniments a la paperera d'altres calendaris.
  • Els usuaris que tenen permís per editar el teu calendari poden suprimir els esdeveniments definitivament o bé restaurar-los. Si hi ha més usuaris amb accés al teu calendari, pregunta'ls si han mogut l'esdeveniment.

Nota: si has suprimit un esdeveniment recurrent, consulta la secció "He suprimit un esdeveniment recurrent" més avall.

He restaurat un esdeveniment però hi falten les confirmacions d'assistència

Si restaures un esdeveniment de la paperera, els convidats hauran de tornar a confirmar-hi l'assistència.

Si la sala que havies reservat ja no està disponible, es mostrarà ratllada a l'esdeveniment del calendari.

He suprimit un esdeveniment recurrent

Suprimir instàncies de l'esdeveniment d'una en una

A la paperera es mostrarà una fila per cada esdeveniment que hagis suprimit.

Suprimir diverses repeticions de l'esdeveniment alhora

A la paperera veuràs una sola fila per a tots els esdeveniments en comptes de files individuals per a cadascun.Quan restauris un esdeveniment, també se'n restauraran totes les instàncies.