Exportera Google-kalendern

You can export events from all your calendars, or just a single calendar.

Ways to export calendars

Det går endast att exportera de kalendrar som finns under Mina kalendrar till vänster i Google Kalender. Om du vill exportera en kalender måste du även aktivera inställningen Göra ändringar och hantera delning.

Läs mer om delningsinställningar.

Export events from all calendars

1. Öppna Google Kalender på datorn. Det går inte att exportera din kalender från Google Kalender-appen.
  2. Klicka på Inställningar Inställningarföljt av Inställningar längst upp till höger.
  3. Klicka på Importera och exportera om du vill ladda ned dina händelser.
  4. Klicka på Exportera under Exportera.  Då laddas en ZIP-fil ned till din dator. Om du öppnar ZIP-filen hittar du enskilda ICS-filer för var och en av dina kalendrar.

Ta de enskilda ICS-filerna från ZIP-filen och importera dem en och en om du vill importera filerna till Google Kalender på nytt.

Export events from one calendar

1. Öppna Google Kalender på datorn. Det går inte att exportera händelser från Google Kalender-appen.
  2. Leta upp avsnittet Mina kalendrar till vänster på sidan. Du måste eventuellt klicka på den för att utöka den.
  3. Håll muspekaren över den kalender du vill exportera, klicka på Mer Merföljt av Inställningar och delning.
  4. Klicka på Exportera kalender under Kalenderinställningar.
  5. En ICS-fil med dina händelser börjar laddas ned.

Troubleshoot problems

"Feed processing error"

Om du använder länken under Offentlig adress i iCal-format kan det här felet visas.

Använd adressen under Hemlig adress i iCal-format istället. Om du inte hittar det här avsnittet kan du inte exportera filen.

Can't export events

If you use Google Calendar through your work, school, or other organizations, you may not have the ability to export events. Contact your admin.