Exportera Google-kalendern

Det går att exportera händelser från alla dina kalendrar eller från en enda kalender.

Olika sätt att exportera kalendrar

Det går endast att exportera de kalendrar som finns under Mina kalendrar till vänster i Google Kalender. Om du vill exportera en kalender måste du även aktivera inställningen Göra ändringar och hantera delning.

Läs mer om delningsinställningar.

Exportera händelser från alla kalendrar

1. Öppna Google Kalender på datorn. Det går inte att exportera din kalender från Google Kalender-appen.
  2. Klicka på Inställningar Inställningarföljt av Inställningar längst upp till höger.
  3. Klicka på Importera och exportera om du vill ladda ned dina händelser.
  4. Klicka på Exportera under Exportera.  Då laddas en ZIP-fil ned till din dator. Om du öppnar ZIP-filen hittar du enskilda ICS-filer för var och en av dina kalendrar.

Ta de enskilda ICS-filerna från ZIP-filen och importera dem en och en om du vill importera filerna till Google Kalender på nytt.

Exportera händelser från en kalender

1. Öppna Google Kalender på datorn. Det går inte att exportera händelser från Google Kalender-appen.
  2. Leta upp avsnittet Mina kalendrar till vänster på sidan. Du måste eventuellt klicka på den för att utöka den.
  3. Håll muspekaren över den kalender du vill exportera, klicka på Mer Merföljt av Inställningar och delning.
  4. Klicka på Exportera kalender under Kalenderinställningar.
  5. En ICS-fil med dina händelser börjar laddas ned.

Felsöka problem

Fel vid bearbetning av feed

Om du använder länken under Offentlig adress i iCal-format kan det här felet visas.

Använd adressen under Hemlig adress i iCal-format istället. Om du inte hittar det här avsnittet kan du inte exportera filen.

Det går inte att exportera händelser
Om du använder Google Kalender genom ditt arbete, din skola eller andra organisationer kan det hända att du inte har möjlighet att exportera händelser. Kontakta administratören.