Exportera Google-kalendern

Det går att exportera händelser från alla dina kalendrar eller från en enda kalender.

Olika sätt att exportera kalendrar

Det går endast att exportera de kalendrar som finns under Mina kalendrar till vänster i Google Kalender. Om du vill exportera en kalender måste du även aktivera inställningen Göra ändringar och hantera delning. Läs mer om delningsinställningar.

Exportera händelser från alla kalendrar

1. Öppna Google Kalender på datorn. Det går inte att exportera kalendrar från Google Kalender-appen.
  2. Klicka på Inställningar Inställningar och sedan Inställningar längst upp till höger.
  3. Hämta dina händelser genom att klicka på Importera och exportera.
  4. Klicka på Exportera i avsnittet Exportera.  En ZIP-fil laddas ned till datorn. Om du öppnar ZIP-filen ser du enskilda ICS-filer för var och en av dina kalendrar.

Ta de enskilda ICS-filerna från ZIP-filen och importera dem en och en om du vill importera filerna till Google Kalender på nytt. Läs mer om att importera filer.

Exportera händelser från en kalender

1. Öppna Google Kalender på datorn. Det går inte att exportera händelser från Google Kalender-appen.
  2. Leta upp avsnittet Mina kalendrar till vänster på sidan. Du måste eventuellt klicka på den för att utöka den. Håll muspekaren över den kalender som du vill exportera och klicka på Mer Mer och sedan Inställningar och delning.
  3. Klicka på Exportera kalender under Kalenderinställningar.
  4. En ICS-fil med dina händelser laddas ned.

Felsöka problem

Fel vid bearbetning av feed

Om du använder länken under Offentlig adress i iCal-format kan det hända att detta fel visas.

Använd adressen under Hemlig adress i iCal-format istället. Om du inte ser det här avsnittet går det inte att exportera filen.

Det går inte att exportera händelser

Om du använder Google Kalender genom ditt arbete, din skola eller andra organisationer kan det hända att du inte har möjlighet att exportera händelser. Kontakta administratören.