Exportera din kalender

Det går att exportera händelser från alla dina kalendrar eller från en enda kalender.

Olika sätt att exportera kalendrar

Det går endast att exportera kalendrar under Mina kalendrar till vänster i Google Kalender. Om du vill exportera en kalender måste du även aktivera delningsinställningen Göra ändringar och hantera delning. Läs mer om delningsinställningar.

Exportera händelser från alla kalendrar på listan Mina kalendrar
  1. Öppna Google Kalender på datorn. Du kan bara exportera från en dator, inte från en mobil eller surfplatta.
  2. Klicka på Inställningar Inställningar > Inställningar uppe till höger.
  3. Öppna fliken Kalendrar.
  4. Klicka på Exportera kalendrar mellan avsnitten Mina kalendrar och Andra kalendrar.

En ZIP-fil laddas ned till datorn. Om du öppnar .ZIP-filen ser du enskilda ICS-filer för varje kalender.

Ta de enskilda ICS-filer från ZIP-filen och importera dem en och en om du vill importera filerna till Google Kalender på nytt. Läs mer om att importera filer.

Export händelser från en kalender
  1. Öppna Google Kalender på datorn. Du kan bara exportera från en dator, inte från en mobil eller surfplatta.
  2. Sök efter avsnittet Mina kalendrar till vänster på sidan.
  3. Klicka på rullgardinsmenyn Nedåtpil > Kalenderinställningar till höger om kalendern som du vill exportera.
  4. Klicka på Exportera den här kalendern.
  5. En ICS-fil med dina händelser laddas ned.

Felsöka problem

Fel vid bearbetning av feed

Du kan få det här felet om du klickade på knappen ICAL i avsnittet Kalenderadress.

Klicka på knappen ICAL i avsnittet Privat adress istället. Om du inte ser avsnittet Privat adress går det inte att exportera filen.

Det går inte att exportera händelser

Om du använder Google Kalender via Google Apps for Work, Education eller Government, kan domänadministratören styra exportalternativen. Om du inte kan exportera dina kalenderuppgifter, kontakta din administratör.