Eksportér Google-kalenderen din

Du kan eksportere aktiviteter fra alle kalenderne dine, eller bare fra én kalender.

Sånn kan du eksportere kalendere

Du kan bare eksportere kalendere som står oppført under «Mine kalendere» på venstre side i Google Kalender. For å eksportere en kalender må du også ha tillatelsen «Gjøre endringer og administrere deling» i innstillingene. Finn ut mer om delingsinnstillinger.

Eksportér aktiviteter fra alle kalenderne

1. Åpne Google Kalender på en datamaskin. Du kan ikke eksportere kalenderen din fra Google Kalender-appen.
  2. Øverst til høyre klikker du på Innstillinger Innstillinger og deretter Innstillinger.
  3. For å laste ned aktivitetene dine klikker du på Importér og eksportér.
  4. I «Eksport»-delen klikker du på Eksportér.  En ZIP-fil lastes ned til datamaskinen din. Hvis du åpner ZIP-filen, ser du ICS-enkeltfiler for hver av kalenderne dine.

For å importere filene tilbake til Google Kalender tar du de enkelte ICS-filene ut av ZIP-filen og importerer dem én etter én. Finn ut mer om importering av filer.

Sånn eksporterer du aktiviteter fra én kalender

1. Åpne Google Kalender på en datamaskin. Du kan ikke eksportere aktiviteter fra Google Kalender-appen.
  2. Gå til «Mine kalendere» på venstre side. Det kan hende du må klikke for å vise listen. Hold markøren over kalenderen du vil eksportere, og klikk på Mer Mer og deretter Innstillinger og deling.
  3. Under «Kalenderinnstillinger» klikker du på Eksportér kalenderen.
  4. Nedlasting av en ICS-fil med aktivitetene dine begynner.

Feilsøk problemer

«En feil oppstod under hentingen av feeden»

Hvis du bruker linken under «Offentlig adresse i iCal-format», kan det hende du ser denne feilen.

Bruk heller adressen under «Hemmelig adresse i iCal-format». Hvis du ikke ser denne delen, kan du ikke eksportere filen.

Kan ikke eksportere aktiviteter

Hvis du bruker Google Kalender via jobb, skole eller andre organisasjoner, har du kanskje ikke muligheten til å eksportere aktiviteter. Ta kontakt med administratoren din.