Eksportér kalenderen din

Du kan eksportere aktiviteter fra alle kalenderne dine, eller bare fra én kalender.

Sånn kan du eksportere kalendere

Du kan bare eksportere kalendere som står oppført under «Mine kalendere» på venstre side i Google Kalender. For å eksportere en kalender må du også ha tillatelsen «Foreta endringer og administrere deling» i delingsinnstillingene. Finn ut mer om delingsinnstillingene.

Eksportér aktiviteter fra alle kalenderne i «Mine kalendere»-listen
  1. Åpne Google Kalender på datamaskinen. Du kan bare eksportere fra datamaskiner, ikke fra telefoner eller nettbrett.
  2. Klikk på Innstillinger Innstillinger > Innstillinger øverst til høyre.
  3. Åpne Kalendere-fanen.
  4. Klikk på Eksportér kalendere mellom «Mine kalendere»- og «Andre kalendere»-delene.

En ZIP-fil lastes ned til datamaskinen din. Hvis du åpner .ZIP-filen, får du se individuelle ICS-filer for alle kalenderne dine.

For å importere filene tilbake til Google Kalender, ta de individuelle ICS-filene ut av ZIP-filen, og importér dem én etter én. Finn ut mer om importering av filer.

Sånn eksporterer du aktiviteter fra én kalender
  1. Åpne Google Kalender på datamaskinen. Du kan bare eksportere fra datamaskiner, ikke fra telefoner eller nettbrett.
  2. Finn Mine kalendere-delen til venstre på siden.
  3. Klikk på rullegardinmenyen Nedoverpil til høyre for kalenderen du vil eksportere > Kalenderinnstillinger.
  4. Klikk på Eksportér denne kalenderen.
  5. Nedlasting av en ICS-fil med aktivitetene dine begynner.

Feilsøk problemer

«En feil oppstod under hentingen av feeden»

Det kan hende du får se denne feilmeldingen hvis du klikket på ICAL-knappen i «Kalenderadresse»-delen.

Klikk på ICAL-knappen i «Privat adresse»-delen i stedet. Hvis du ikke ser «Privat adresse»-delen, kan du ikke eksportere filen.

Kan ikke eksportere aktiviteter

Hvis du bruker Google Kalender via Google Apps for Work, Education eller Government, kan det hende domeneadministratoren styrer eksporteringsalternativene dine. Kontakt administratoren din hvis du ikke kan eksportere kalenderdataene dine.