Eksportér Google-kalenderen din

Du kan eksportere aktiviteter fra alle kalenderne dine, eller bare fra én kalender.

Slik kan du eksportere kalendere

Du kan bare eksportere kalendere som står oppført under «Mine kalendere» på venstre side i Google Kalender. For å eksportere en kalender må du også ha tillatelsen «Gjøre endringer og administrere deling» i innstillingene.

Finn ut mer om delingsinnstillingene.

Eksportér aktiviteter fra alle kalenderne

1. Åpne Google Kalender på en datamaskin. Du kan ikke eksportere kalenderen din fra Google Kalender-appen.
  2. Øverst til høyre klikker du på Innstillinger Innstillingeretterfulgt av Innstillinger.
  3. For å laste ned aktivitetene dine klikker du på Importér og eksportér.
  4. Under «Eksport» klikker du på Eksportér.  En ZIP-fil lastes ned til datamaskinen din. Når du åpner ZIP-filen, finner du ICS-filene til hver av kalenderne dine.

For å importere filene tilbake til Google Kalender tar du de enkelte ICS-filene ut av ZIP-filen og importerer dem én etter én.

Slik eksporterer du aktiviteter fra én kalender

1. Åpne Google Kalender på en datamaskin. Du kan ikke eksportere aktiviteter fra Google Kalender-appen.
  2. Gå til delen «Mine kalendere» på venstre side. Du må kanskje klikke på den for å se hele listen.
  3. Pek på kalenderen du vil eksportere, klikk på Mer Meretterfulgt av Innstillinger og deling.
  4. Under «Kalenderinnstillinger» klikker du på Eksportér kalenderen.
  5. Dette setter i gang nedlastingen av en ICS-fil med aktivitetene dine.

Feilsøk problemer

«En feil oppstod under hentingen av feeden»

Hvis du bruker adressen under «Offentlig adresse i iCal-format», kan det hende at denne feilen oppstår.

Bruk heller adressen under «Hemmelig adresse i iCal-format». Hvis du ikke ser denne delen, kan du ikke eksportere filen.

Kan ikke eksportere aktiviteter
Hvis du bruker Google Kalender via jobb, skole eller andre organisasjoner, har du kanskje ikke muligheten til å eksportere aktiviteter. Ta kontakt med administratoren din.