Je Google-agenda exporteren

Je kunt afspraken exporteren uit al je agenda's of uit slechts één agenda.

Manieren om agenda's te exporteren

Je kunt alleen agenda's exporteren uit 'Mijn agenda's' aan de linkerkant van Google Agenda. Je moet ook over 'Wijziging aanbrengen EN toegang beheren' beschikken in de instellingen voor delen om een agenda te exporteren. Meer informatie over de instellingen voor delen.

Afspraken uit alle agenda's exporteren

1. Open Google Agenda op je computer. Je kunt je agenda niet exporteren vanuit de Google Agenda-app.
  2. Klik rechtsboven op 'Instellingen' Instellingen en vervolgens Instellingen.
  3. Klik op Importeren en exporteren om je afspraken te downloaden.
  4. Klik in het gedeelte 'Exporteren' op Exporteren.  Er wordt een zip-bestand opgeslagen op je computer. Als je het zip-bestand opent, zie je afzonderlijke ICS-bestanden voor elk van je agenda's.

Je importeert de ICS-bestanden weer in Google Agenda door ze afzonderlijk uit het zip-bestand te halen en één voor één te importeren. Meer informatie over het importeren van bestanden.

Afspraken exporteren uit één agenda

1. Open Google Agenda op je computer. Je kunt geen afspraken exporteren vanuit de Google Agenda-app.
  2. Ga naar het gedeelte 'Mijn agenda's' aan de linkerkant van de pagina. Je moet mogelijk klikken om dit gedeelte uit te vouwen. Plaats de muisaanwijzer op de agenda die je wilt exporteren en klik op Meer Meer en vervolgens Instellingen en delen.
  3. Klik onder 'Agenda-instellingen' op Agenda exporteren.
  4. Er wordt een ICS-bestand met je afspraken gedownload.

Problemen oplossen

'Fout bij het verwerken van feed'

Als je de link onder 'Openbaar adres in iCal-indeling' gebruikt, krijg je mogelijk deze foutmelding te zien.

Gebruik in plaats daarvan het adres onder 'Geheim adres in iCal-indeling'. Als je dit gedeelte niet ziet, kun je het bestand niet exporteren.

Afspraken kunnen niet worden geëxporteerd

Als je Google Agenda via je werk, school of een andere organisatie gebruikt, kun je mogelijk geen afspraken exporteren. Neem contact op met de beheerder.