Je agenda exporteren

Je kunt afspraken exporteren uit al je agenda's of uit slechts één agenda.

Manieren om agenda's te exporteren

Je kunt alleen agenda's exporteren uit 'Mijn agenda's' aan de linkerkant van Google Agenda. Je moet ook de bevoegdheid 'Wijziging aanbrengen EN toegang beheren' hebben in de instellingen voor delen om een agenda te exporteren. Meer informatie over de instellingen voor delen.

Afspraken uit alle agenda's in je lijst 'Mijn agenda's' exporteren:
  1. Open Google Agenda op je computer. Je kunt alleen exporteren vanaf een computer, niet vanaf een telefoon of tablet.
  2. Klik in de rechterbovenhoek op Instellingen Instellingen > Instellingen.
  3. Open het tabblad Agenda's.
  4. Klik op Agenda's exporteren tussen de gedeelten 'Mijn agenda's' en 'Andere agenda's'.

Er wordt een zip-bestand opgeslagen op je computer. Als je hetzip-bestand opent, zie je afzonderlijke ICS-bestanden voor elke agenda.

Je importeert de ICS-bestanden weer in Google Agenda door ze afzonderlijk uit het zip-bestand te halen en één voor één te importeren. Meer informatie over het importeren van bestanden.

Afspraken exporteren uit één agenda
  1. Open Google Agenda op je computer. Je kunt alleen exporteren vanaf een computer, niet vanaf een telefoon of tablet.
  2. Zoek het gedeelte Mijn agenda's aan de linkerkant van de pagina.
  3. Klik op het dropdown-menu Pijl-omlaag > Agenda-instellingen rechts van de agenda die je wilt exporteren.
  4. Klik op Deze agenda exporteren.
  5. Er wordt een ICS-bestand met je afspraken gedownload.

Problemen oplossen

'Fout bij het verwerken van feed'

Deze foutmelding kan worden weergegeven als je op de ICAL-knop hebt geklikt in het gedeelte 'Adres voor agenda'.

Klik in plaats daarvan op de ICAL-knop in het gedeelte 'Privé-adres'. Als je het gedeelte 'Privé-adres' niet ziet, kun je het bestand niet exporteren.

Afspraken kunnen niet worden geëxporteerd

Als je Google Agenda gebruikt via Google Apps for Work, Education of Government, kan het zijn dat je domeinbeheerder je exportopties beheert. Als je je agendagegevens niet kunt exporteren, neem je contact op met je beheerder.