Je agenda exporteren

Met Google Agenda kun je inhoud uit een specifieke agenda of uit al je agenda's tegelijkertijd exporteren.

Inhoud exporteren uit een specifieke agenda

Ga als volgt te werk om een van je agenda's te exporteren:

1. Beweeg je muis over de agenda waaruit je wilt exporteren in de agendalijst aan de linkerkant van de pagina.
  2. Naast de naam van de agenda wordt een vervolgkeuzepijl weergegeven. Klik op de vervolgkeuzepijl en selecteer Agenda-instellingen. (Of klik op de vervolgkeuzepijl naast Mijn agenda's, selecteer Instellingen en klik in de lijst op de betreffende agenda.)
  3. Klik op de knop ICAL in het gedeelte Privé-adres onder aan de pagina en klik op de URL die wordt weergegeven.
  4. Sla het geëxporteerde bestand op in de gewenste map op je computer.

Als je de foutmelding ‘Fout bij het verwerken van feed’ ontvangt bij het exporteren van afspraken, moet je ervoor zorgen dat je het iCalendar-privé-adres van je agenda gebruikt ('Privé-adres'). Je kunt het openbare iCalendar-adres ('Agenda-adres') alleen gebruiken om agenda's te exporteren wanneer je agenda openbaar is. Meer informatie over het delen van je agenda met anderen.

Inhoud exporteren uit alle agenda's in je lijst 'Mijn agenda's'

Ga als volgt te werk om alle agenda's in je lijst Mijn agenda's tegelijkertijd te exporteren:

1. Klik op de vervolgkeuzepijl naast Mijn agenda's en kies Instellingen.
  2. Klik op de pagina Agenda-instellingen op de link Agenda's exporteren onder aan het gedeelte Mijn Agenda's. Houd er rekening mee dat je niet meerdere agenda's uit je lijst 'Andere agenda's' kunt exporteren, zoals openbare agenda's die je aan je lijst hebt toegevoegd, gedeelde agenda's die je alleen mag bekijken, enzovoort.
  3. In de gecomprimeerde map die wordt gemaakt, zie je een ICS-bestand voor elk van de agenda's waarvoor je bevoegd bent om wijzigingen aan te brengen en het delen van de agenda te beheren.
Als je de geëxporteerde bestanden weer in Google Agenda wilt importeren, open je het zipbestand en importeer je de ICS-bestanden afzonderlijk. Meer informatie over het importeren van bestanden.

Google Apps-gebruikers: Domeinbeheerders kunnen bepalen welke exportopties beschikbaar zijn voor gebruikers in hun domeinen. Neem contact op met je domeinbeheerder voor verdere ondersteuning als je je agendagegevens niet kunt exporteren.