Google-kalenterin vieminen

Voit viedä tapahtumia yhdellä kertaa kaikista kalentereistasi tai vain yhdestä kalenterista kerrallaan.

Kalenterien viemistavat

Voit viedä vain kalentereita, jotka näkyvät Google Kalenterin vasemman reunan Omat kalenterit ‑osiossa. Sinulla on oltava Tee muutoksia ja hallinnoi jakamisasetuksia ‑jakamisoikeudet, jotta voit viedä kalentereita. Lue lisää jakamisasetuksista.

Tapahtumien vieminen kaikista kalentereista

1. Avaa Google Kalenteri tietokoneella. Kalenteria ei voi vielä Google Kalenteri ‑sovelluksesta.
  2. Valitse oikeasta ylänurkasta Asetukset Asetukset ja sitten Asetukset.
  3. Voit ladata tapahtumasi klikkaamalla Tuonti ja vienti.
  4. Klikkaa Viesti-osiosta Vie.  Tietokoneellesi ladataan ZIP-tiedosto. Kun avaat ZIP-tiedoston, näet jokaisen kalenterin yksittäiset ICS-tiedostot.

Voit tuoda tietoja takaisin Google Kalenteriin tuomalla zip-tiedostossa olevat ICS-tiedostot yksitellen. Lue lisää tiedostojen tuomisesta.

Tapahtumien vieminen yhdestä kalenterista

1. Avaa Google Kalenteri tietokoneella. Tapahtumia ei voi viedä Google Kalenteri ‑sovelluksesta.
  2. Siirry sivun vasemmalla puolella olevaan Omat kalenterit ‑osioon. Sinun on ehkä laajennettava osio klikkaamalla. Vie hiiri vietävän kalenterin päälle ja klikkaa Lisää Lisää ja sitten Asetukset ja jakaminen.
  3. Klikkaa Kalenterin asetukset ‑kohdasta Vie kalenteri.
  4. Tapahtumien ICS-tiedostot ladataan.

Ongelmien vianetsintä

Virhe käsiteltäessä syötettä

Saatat saada tämän virheilmoituksen, jos käytät Julkinen osoite iCal-muodossa ‑kohdassa olevaa linkkiä.

Käytä sen sijaan Salainen osoite iCal-muodossa ‑kohdassa olevaa osoitetta. Jos kyseistä osiota ei näy, et voi viedä tiedostoa.

Tapahtumien tuonti ei onnistu

Jos käytät Google Kalenteria työpaikan, oppilaitoksen tai muun organisaation tilillä, et ehkä voi viedä tapahtumia. Ota yhteys järjestelmänvalvojaan.