Eksportér din Google-kalender

Du kan eksportere begivenheder fra alle dine kalendere eller blot fra en enkelt kalender.

Måder at eksportere kalendere på

Du kan kun eksportere de kalendere, du kan finde under "Mine kalendere" ude til venstre i Google Kalender. Delingsindstillingen "Foretag ændringer, og administrer deling" skal desuden også være aktiveret, for at du kan eksportere en kalender.

Få flere oplysninger om delingsindstillinger.

Eksportér begivenheder fra alle kalendere

1. Åbn Google Kalender på din computer. Du kan ikke eksportere din kalender fra Google Kalender-appen.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Indstillinger Indstillingerog så Indstillinger.
  3. Klik på Importér og eksportér for at downloade dine begivenheder.
  4. Klik på Eksportér under "Eksportér".  En ZIP-fil downloades på din computer. Hvis du åbner ZIP-filen, kan du finde en ICS-fil for hver af dine kalendere.

Når du skal importere filerne tilbage i Google Kalender, skal du pakke ICS-filer i ZIP-filen ud enkeltvis og derefter importere dem en efter en.

Eksportér begivenheder fra én kalender

1. Åbn Google Kalender på din computer. Du kan ikke eksportere begivenheder fra Google Kalender-appen.
  2. Find sektionen "Mine kalendere" til venstre på siden. Du er muligvis nødt til at klikke for at udvide den.
  3. Hold musen over den kalender, du vil eksportere, og klik på Mere Mereog så Indstillinger og deling.
  4. Klik på Eksportér kalender under "Kalenderindstillinger".
  5. Der starter en download af dine begivenheder som en ICS-fil.

Find og ret fejl

"Der opstod en fejl ved behandling af feeden"

Hvis du bruger linket under "Offentlig webadresse i iCal-format", kan du få denne fejlmeddelelse.

Brug i stedet adressen under "Hemmelig adresse i iCal-format". Hvis du ikke finder denne sektion, kan du ikke eksportere filen.

Begivenheder kan ikke eksporteres
Hvis du bruger Google Kalender via dit arbejde, din skole eller en anden organisation, kan du muligvis ikke eksportere begivenheder. Kontakt din administrator.