Eksportér din Google-kalender

Du kan eksportere begivenheder fra alle dine kalendere eller blot fra en enkelt kalender.

Måder at eksportere kalendere på

Du kan kun eksportere de kalendere, du kan finde under "Mine kalendere" ude til venstre i Google Kalender. Delingsindstillingen "Foretag ændringer, og administrer deling" skal desuden også være aktiveret, for at du kan eksportere en kalender. Få flere oplysninger om delingsindstillinger.

Eksportér begivenheder fra alle kalendere

1. Åbn Google Kalender via din computer. Du kan ikke eksportere din kalender fra Google Kalender-appen.
  2. Klik på Indstillinger Indstillinger øverst i højre hjørne og derefter Indstillinger.
  3. Klik på Importér og eksportér for at downloade dine begivenheder.
  4. Klik på Eksportér under sektionen "Eksportér".  Der downloades en ZIP-fil på din computer. Hvis du åbner ZIP-filen, kan du se en ICS-fil for hver af dine kalendere.

Når du skal importere filerne tilbage i Google Kalender, skal du pakke ICS-filer i ZIP-filen ud enkeltvis og derefter importere dem en efter en. Få flere oplysninger om, hvordan du importerer filer.

Eksportér begivenheder fra én kalender

1. Åbn Google Kalender via din computer. Du kan ikke eksportere begivenheder fra Google Kalender-appen.
  2. Find sektionen "Mine kalendere" til venstre på siden. Du er muligvis nødt til at klikke for at udvide den. Hold markøren over den kalender, du vil eksportere, og klik på Mere Mere og derefter Indstillinger og deling.
  3. Klik på Eksportér kalender under "Kalenderindstillinger".
  4. Der starter en download af dine begivenheder som en ICS-fil.

Fejlfinding af problemer

"Der opstod en fejl ved behandling af feeden"

Du ser muligvis denne fejl, hvis du bruger linket under "Offentlig webadresse i iCal-format".

Brug i stedet adressen under "Hemmelig adresse i iCal-format". Du kan ikke eksportere filen, hvis du slet ikke se dette afsnit.

Begivenheder kan ikke eksporteres

Hvis du bruger Google Kalender via dit arbejde, din skole eller en anden organisation, kan du muligvis ikke eksportere begivenheder. Kontakt din administrator.