Exportar el calendari de Google

Pots exportar esdeveniments d'un o de tots els calendaris que tinguis.

Maneres d'exportar calendaris

Només pots exportar els calendaris que vegis a la llista "Els meus calendaris", situada a la part esquerra de Google Calendar. També has de tenir el permís "Fer canvis i administrar la compartició" al calendari en qüestió.

Obtén més informació sobre la configuració de compartició.

Exportar esdeveniments de tots els calendaris

1. A l'ordinador, obre Google Calendar. No es poden exportar calendaris des de l'aplicació.
  2. A la part superior dreta, fes clic a Configuració Configuració i desprésConfiguració.
  3. Per baixar els esdeveniments, fes clic a Importa i exporta.
  4. A "Exporta", fes clic a Exporta. Es baixarà un fitxer ZIP a l'ordinador. Si l'obres, trobaràs un fitxer ICS per a cadascun dels calendaris.

Per tornar a importar els fitxers a Google Calendar, extreu tots els fitxers ICS del fitxer ZIP i importa'ls un a un.

Exportar esdeveniments d'un sol calendari

1. A l'ordinador, obre Google Calendar.No pots exportar esdeveniments des de l'aplicació.
  2. Al lateral esquerre de la pàgina, localitza la secció "Els meus calendaris". És possible que hagis de fer-hi clic per desplegar la llista.
  3. Col·loca el cursor a sobre del calendari que vulguis exportar i fes clic a Més Més i després Configuració i compartir.
  4. A "Configuració del calendari", fes clic a Exporta el calendari.
  5. Es començarà a baixar un fitxer ICS de tots els teus esdeveniments.

Resoldre problemes

"S'ha produït un error en processar el feed"

Si fas servir l'enllaç que hi ha a "Adreça pública en format iCal", és possible que vegis aquest error.

Pots substituir-la per l'opció que hi ha a "Adreça secreta en format iCal". Si no trobes aquesta secció, no pots exportar el fitxer.

No puc exportar esdeveniments
Si fas servir Google Calendar a la feina, en un centre educatiu o en una altra organització, és possible que no puguis exportar esdeveniments. Contacta amb l'administrador.

Articles relacionats