Exportar el calendari de Google

Pots exportar els esdeveniments d'un o de tots els calendaris que tinguis.

Maneres d'exportar calendaris

Només pots exportar els calendaris que vegis a la llista "Els meus calendaris", situada a la part esquerra de Google Calendar. També has de tenir el permís "Fer canvis i administrar l'ús compartit" al calendari en qüestió. Obtén més informació sobre la configuració per compartir.

Exportar els esdeveniments de tots els calendaris

1. Obre Google Calendar a l'ordinador. No es poden exportar calendaris des de l'aplicació.
  2. A la part superior dreta, fes clic a Configuració Configuració i, a continuació, Configuració.
  3. Per baixar els esdeveniments, fes clic a Importa i exporta.
  4. A la secció "Exporta", fes clic a Exporta.  Es baixarà un fitxer ZIP a l'ordinador. Si l'obres, veuràs un fitxer ICS per a cadascun dels calendaris.

Per tornar a importar els fitxers a Google Calendar, extreu tots els fitxers ICS del fitxer ZIP i importa'ls un a un. Més informació sobre com pots importar fitxers

Exportar els esdeveniments d'un calendari

1. Obre Google Calendar a l'ordinador. No es poden exportar esdeveniments des de l'aplicació.
  2. Al lateral esquerre de la pàgina, localitza la secció "Els meus calendaris". És possible que hagis de fer-hi clic per desplegar la llista. Passa el cursor per sobre del calendari que vulguis exportar i fes clic a Més Més i, a continuació, Configuració i com compartir.
  3. A "Configuració del calendari", fes clic a Exporta el calendari.
  4. Es començarà a baixar un fitxer ICS de tots els teus esdeveniments.

Resoldre problemes

"S'ha produït un error en processar el feed"

Si fas servir l'enllaç que hi ha a "Adreça pública en format iCal", és possible que vegis aquest error.

Pots substituir-la per l'opció que hi ha a "Adreça secreta en format iCal". Si no veus aquesta secció, no pots exportar el fitxer.

No puc exportar esdeveniments

Si fas servir Google Calendar a la feina, en un centre educatiu o en una altra organització, és possible que no puguis exportar esdeveniments. Contacta amb l'administrador.

Articles relacionats