Abonner på andres Google-kalendere

Du kan se kalenderen til en annen person hvis vedkommende har delt den med deg. Hvis kalenderen ikke er delt med deg ennå, kan du be om å få tilgang.

Viktig: Du kan bare søke etter kalendere du vil abonnere på, når du bruker Google Kalender på en datamaskin eller i en mobilnettleser.

Legg til kalendere noen har delt med deg

Når noen deler kalenderen sin med e-postadressen din, får du en e-post med en link du kan bruke til å legge til kalenderen. Finn ut hvordan kalendere kan deles.

1. Trykk på linken Legg til denne kalenderen i e-posten.
  2. Google Kalender-appen åpnes.
  3. Trykk på Ja i forgrunnsvinduet som vises.
  4. Kalenderen din vises til venstre, under «Mine kalendere».

Vis eller skjul en kalender du abonnerer på

Viktig: Du kan bare abonnere på kalendere i nettlesere, på calendar.google.com.

Du kan vise eller skjule kalendere du allerede abonnerer på, men du kan ikke abonnere på kalendere i Google Kalender-appen.

1. Åpne Google Kalender-appen Kalender.
  2. Øverst til venstre trykker du på Meny Meny og så Innstillinger Innstillinger.
  3. Trykk på kalenderen du vil vise.
    • Valgfritt: For å finne flere kalendere, trykk på Vis mer.
  4. Merk av eller fjern avmerkingen for den aktuelle kalenderen.