Abonner på andres Google-kalendere

Du kan se kalenderen til en annen person hvis vedkommende har delt den med deg. Hvis kalenderen ikke er delt med deg ennå, kan du be om å få tilgang.

Viktig:

• Kalenderens ytelse kan påvirkes hvis du abonnerer på mer enn 400 kalendere.
  • Du kan bare søke etter kalendere du vil abonnere på, når du bruker Google Kalender på en datamaskin eller i en mobilnettleser.

Bruk en e-postadresse for å abonnere på en kalender

Trinn 1: Be om å få abonnere på en kalender

1. Åpne Google Kalender på en datamaskin.
  2. På venstre side, ved siden av «Andre kalendere», klikker du på Legg til Legg til andre kalendereog så Abonner på kalenderen. Hvis kalenderen blir delt med deg, får du en e-post.
  3. I «Legg til kalender»-boksen skriver du inn personens e-postadresse eller velger en fra listen.
  4. Trykk på Enter.
  5. Avhengig av hvorvidt personens kalender deles, skjer ett av følgende:
    • Hvis kalenderen ikke deles med deg, får du en melding om å be om tilgang.
    • Hvis kalenderen allerede er delt med deg, blir den lagt til på venstre side under «Andre kalendere».
    • Hvis den andre personen ikke har noen Google-kalender, ber vi deg om å invitere vedkommende til å bruke Google Kalender.
Se hvordan du abonnerer på en kalender du ikke eier

Trinn 2: (Valgfritt) Få godkjenning fra den andre personen

Hvis en kalender du har bedt om tilgang til, ikke deles med deg, får kalenderens eier en e-post med forespørsel om tilgang.

For å godta forespørselen din må den andre personen gjøre følgende:

1. Åpne e-posten med tilgangsforespørselen på en datamaskin.
  2. Klikke på linken i e-posten.
  3. På innstillingssiden som åpnes, må du sørge for at personen er valgt og velge en tillatelsesinnstilling.
  4. Klikk på Send.

Tips: Når den andre personen har godtatt forespørselen din, får du en e-post med en link til «Legg til denne kalenderen». Når du har lagt til kalenderen, vises den til venstre under «Andre kalendere». Hvis kalenderen ikke vises, kan du laste inn siden på nytt.

Bruk en link for å legge til en offentlig kalender

Viktig: Du kan bare legge til kalendere via linker hvis den andre personens kalender er offentlig. Finn ut mer om offentlige kalendere.

1. Åpne Google Kalender på en datamaskin.
  2. Klikk på Legg til Legg til andre kalendereog så Fra nettadresse til venstre ved siden av «Andre kalendere».
  3. Skriv inn kalenderens adresse.
  4. Klikk på Legg til kalender. Kalenderen vises til venstre, under «Andre kalendere».

Tips: Det kan ta opptil 24 timer før endringer vises i Google Kalender.

Skjul andres kalendere

1. Åpne Google Kalender på en datamaskin.
  2. Under «Andre kalendere» til venstre fjerner du avmerkingen for kalenderen du vil skjule.

Tips: Hvis du ikke vil fjerne en kalender fra listen din for godt, kan du også avslutte abonnementet på den. For å gjenopprette tilgangen til kalenderen, må du abonnere på den igjen.