Abonner på en persons Google Kalender

Du kan se en anden persons kalender, hvis vedkommende har delt den med dig. Du kan også anmode om adgang, hvis vedkommende endnu ikke har delt sin kalender med dig.

Vigtigt!

• Kalenders ydeevne kan blive påvirket, hvis du abonnerer på mere end 400 kalendere.
  • Du kan kun søge efter en kalender, du vil abonnere på, når du bruger Google Kalender på en computer eller i en mobilbrowser.

Brug en mailadresse til at abonnere på en kalender

Trin 1: Anmod om at abonnere på en kalender

1. Åbn Google Kalender på din computer.
  2. Til venstre ud for "Andre kalendere" skal du klikke på Tilføj andre kalendereog derefter Abonner på kalender. Hvis kalenderen er blevet delt med dig, får du en mail.
  3. Angiv personens mailadresse i feltet "Tilføj kalender", eller vælg en mailadresse på listen.
  4. Tryk på Enter.
  5. Alt efter hvorvidt vedkommendes kalender er delt, sker der et af følgende:
    • Hvis kalenderen ikke er delt med dig, fortæller vi dig, at du skal anmode om adgang.
    • Hvis kalenderen allerede er delt med dig, tilføjes vedkommendes kalender ude til venstre under "Andre kalendere".
    • Hvis den anden person ikke har en Google-kalender, fortæller vi dig, at du skal invitere vedkommende til at bruge Google Kalender.
Se, hvordan du abonnerer på en kalender, du ikke ejer

Trin 2: (Valgfrit) Få godkendelse fra den anden person

Hvis en kalender, du har anmodet om adgang til, ikke deles med dig, får kalenderens ejer en mail med en anmodning om adgang.

Den anden person skal gøre følgende for at acceptere din anmodning:

1. Åbne din anmodningsmail på en computer.
  2. Klikke på linket i mailen.
  3. På siden Indstillinger, der åbnes, skal du sikre dig, at personen er markeret, og vælge en tilladelsesindstilling.
  4. Klik på Send.

Tip! Når den anden person har accepteret din anmodning, får du en mail med linket "Tilføj denne kalender". Når du tilføjer kalenderen, vises den til venstre under "Andre kalendere". Hvis kalenderen ikke vises, skal du opdatere siden.

Brug et link til at tilføje en offentlig kalender

Vigtigt! Du kan kun tilføje en kalender ved hjælp af et link, hvis den anden persons kalender er offentlig. Få flere oplysninger om offentlige kalendere.

1. Åbn Google Kalender på din computer.
  2. Til venstre ud for "Andre kalendere" skal du klikke på Tilføj Tilføj andre kalendere og derefter Fra webadresse.
  3. Angiv kalenderens adresse.
  4. Klik på Tilføj kalender. Kalenderen vises til venstre under "Andre kalendere".

Tip! Det kan tage op til 24 timer, før ændringerne afspejles i Google Kalender.

Skjul en anden persons kalender

1. Åbn Google Kalender på din computer.
  2. Til venstre under "Andre kalendere" skal du fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet ud for den kalender, du vil skjule.

Tip! Hvis du ikke vil fjerne en kalender permanent fra din liste, kan du vælge at afmelde den. Hvis du vil genvinde adgangen til kalenderen, skal du abonnere på kalenderen igen.