Subscriure's al calendari de Google d'un altre usuari

Pots veure els calendaris de totes aquelles persones que els hagin compartit amb tu. També pots sol·licitar accedir-hi si encara no l'han compartit amb tu.

Important:

• El rendiment del calendari es pot veure afectat si et subscrius a més de 400 calendaris.
  • Per cercar un calendari a què et vols subscriure, només pots utilitzar Google Calendar a l'ordinador o en un navegador mòbil.

Afegir un calendari que algú ha compartit amb tu

Quan algú comparteix el seu calendari amb la teva adreça electrònica, reps un correu electrònic amb un enllaç per afegir-ne el calendari. Obtén informació sobre com es poden compartir calendaris.

1. Al correu electrònic, toca l'enllaç que diu Afegeix aquest calendari.
  2. S'obrirà l'aplicació Google Calendar.
  3. A la finestra emergent que apareix, toca .
  4. El calendari es mostrarà a l'esquerra, a la llista "Els meus calendaris".

Mostrar o amagar un calendari a què t'has subscrit

Important: només et pots subscriure a un calendari des del web (a calendar.google.com).

Pots mostrar o amagar calendaris a què ja t'hagis subscrit, però no et pots subscriure a cap calendari des de l'aplicació Google Calendar.

1. Obre l'aplicació Google Calendar Calendar.
  2. A la part superior esquerra, toca Menú Menú .
  3. Marca o desmarca el calendari que prefereixis.