Tilføj en anden persons Google-kalender

Du kan se en anden persons kalender, hvis vedkommende har delt den med dig. Du kan også anmode om adgang, hvis vedkommende endnu ikke har delt sin kalender med dig.

Sådan kan du tilføje en anden persons kalender

Tilføj ved hjælp af en mailadresse

Anmod om at se en kalender

1. Åbn Google Kalender på din computer.
  2. Til venstre ud for "Andre kalendere" skal du klikke på Tilføjog derefter Abonner på kalender.
  3. Angiv personens mailadresse i feltet "Tilføj kalender", eller klik på en mailadresse på listen.
  4. Tryk på Enter.
  5. Alt efter hvordan vedkommendes kalender er delt, sker der et af følgende:
    • Hvis kalenderen ikke er delt med dig, fortæller vi dig, at du skal anmode om adgang.
    • Hvis kalenderen allerede er delt med dig, tilføjes vedkommendes kalender ude til venstre under "Andre kalendere".
    • Hvis den anden person ikke har en Google-kalender, fortæller vi dig, at du skal invitere vedkommende til at bruge Google Kalender.

Den anden persons accept

Hvis personens kalender ikke deles med dig, får vedkommende en mail med en anmodning om adgang.

Den anden person skal gøre følgende for at acceptere din anmodning:

1. Åbne din anmodningsmail på en computer.
  2. Klikke på linket i mailen.
  3. Vælge en tilladelsesindstilling på indstillingssiden, som åbnes, og klikke på Tilføj person.
  4. Klik på Gem.

Når den anden person har accepteret din anmodning, vises vedkommendes kalender ude til venstre under Andre kalendere. Hvis du ikke kan se den, kan du prøve at opdatere siden.

Tilføj ved hjælp af et link

Du kan kun tilføje en kalender ved hjælp af et link, hvis den anden persons kalender er offentlig.

1. Åbn Google Kalender på din computer.
  2. Til venstre ud for "Andre kalendere" skal du Klikke på Tilføj Tilføjog derefter Fra webadresse.
  3. Angiv kalenderens adresse i det relevante felt.
  4. Klik på Tilføj kalender. Kalenderen vises i venstre side under "Andre kalendere".

Det kan tage op til 12 timer, før ændringerne afspejles i din Google-kalender.

Skjul en anden persons kalender

1. Åbn Google Kalender på din computer.
  2. Klik på Andre kalendere ude i venstre side.
  3. Klik på navnet på den anden persons kalender for at skjule den. Ud for skjulte kalendere er der et tomt felt.

Hvis du ikke længere har behov for at se kalenderen, kan du vælge at afmelde den.