Abonneren op de Google-agenda van iemand anders

Je kunt de agenda van iemand anders vinden als deze persoon die met je heeft gedeeld. Je kunt ook om toegang vragen als de agenda nog niet met je is gedeeld.

Belangrijk:

• De prestaties van Agenda kunnen worden beïnvloed als je je abonneert op meer dan 400 agenda's.
  • Je kunt alleen zoeken naar een agenda waarop je je wilt abonneren als je Google Agenda gebruikt op een computer of in een mobiele browser.

Een agenda toevoegen die iemand met je heeft gedeeld

Als iemand een agenda deelt met je e-mailadres, krijg je een e-mail met een link om de agenda toe te voegen. Meer informatie over hoe je agenda's kunt delen

1. Tik in de e-mail op de link Deze agenda toevoegen.
  2. De Google Agenda-app wordt geopend.
  3. Tik in de pop-up die wordt weergegeven op Ja.
  4. Je agenda verschijnt aan de linkerkant onder Mijn agenda's.

Een agenda tonen of verbergen waarop je bent geabonneerd

Belangrijk: Je kunt je alleen abonneren op een agenda op internet, via calendar.google.com.

Je kunt in de Google Agenda-app agenda's waarop je al bent geabonneerd, tonen of verbergen, maar je niet abonneren op een agenda.

1. Open de Google Agenda-app Agenda.
  2. Tik linksboven op Menu Menu.
  3. Vink de gewenste agenda aan of uit.