Uuden kalenterin luominen

Voit pitää erilaisten tapahtumien tiedot järjestyksessä luomalla kalentereita. Voit esimerkiksi luoda Jalkapallo-kalenterin, johon merkitset tulevat harjoitukset ja pelit.

Uuden kalenterin luominen

Voit luoda uusia kalentereita vain selaimella, et Google Kalenteri ‑sovelluksella. Kun kalenteri on luotu, se näkyy sekä selaimessa että sovelluksessa.

1. Avaa Google Kalenteri tietokoneella.
  2. Valitse vasemmalta Muut kalenterit ‑kohdan vierestä Lisää muita kalentereita Plusja sitten Luo uusi kalenteri.
  3. Kirjoita kalenterin nimi ja kuvaus.
  4. Valitse Luo kalenteri.
  5. Jos haluat jakaa kalenterin, klikkaa sitä vasemmasta palkista ja valitse Jaa tietyille ihmisille.
Vinkki: Kun olet luonut ja jakanut kalenterin, voit luoda siihen tapahtumia. Lue lisää tapahtumien luomisesta jaettuihin kalentereihin.

Omien kalenterien katseleminen

1. Avaa Google Kalenteri tietokoneella.
  2. Sivun vasemman reunan "Omat kalenterit" ‑kohdassa on lista luomistasi kalentereista.
  3. Voit näyttää tai piilottaa kyseisen kalenterin tapahtumia klikkaamalla kalenterin nimeä.
  4. Voit poistaa kalenterin listasta klikkaamalla kalenterin nimen vierestä Asetukset Lisää ja sitten Piilota listasta.

Kalenterin nimen muokkaaminen

1. Avaa Google Kalenteri.
  2. Etsi kalenteri sivun vasemmassa reunassa olevasta "Omat kalenterit" ‑osiosta.
  3. Valitse kalenterin vierestä Asetukset Lisää ja sitten Asetukset ja jakaminen.
  4. Lisää uusi nimi yläreunan kenttään.

Kalenterin värin vaihtaminen

1. Avaa Google Kalenteri.
  2. Etsi kalenteri sivun vasemmassa reunassa olevasta "Omat kalenterit" ‑osiosta.
  3. Klikkaa kalenterin vierestä Asetukset Lisää.
  4. Valitse kalenterin väri tai klikkaa Lisää oma väri Plus.