Uuden kalenterin luominen

Voit pitää erilaisten tapahtumien tiedot järjestyksessä luomalla kalentereita. Voit esimerkiksi luoda Jalkapallo-kalenterin, johon merkitset tulevat harjoitukset ja pelit.

Uuden kalenterin luominen

Voit luoda uusia kalentereita vain selaimella, et Google Kalenteri ‑sovelluksella. Kun kalenteri on luotu, se näkyy sekä selaimessa että sovelluksessa.

1. Avaa Google Kalenteri tietokoneella.
  2. Valitse vasemmalta Muut kalenterit ‑kohdan vierestä Lisää muita kalentereita Plus ja sitten Luo uusi kalenteri.
  3. Kirjoita kalenterin nimi ja kuvaus.
  4. Valitse Luo kalenteri.
  5. Jos haluat jakaa kalenterisi, klikkaa sitä vasemmasta palkista ja valitse Jaa tiettyjen henkilöiden kanssa.
Vinkki: Kun olet luonut ja jakanut kalenterin, voit luoda siihen tapahtumia. Lue lisää tapahtumien luomisesta jaettuihin kalentereihin.

Luotujen kalenterien etsiminen

1. Avaa Google Kalenteri tietokoneella.
  2. Sivun vasemman reunan Omat kalenterit ‑kohdassa on luettelo kalentereista, jotka olet luonut.
  3. Voit näyttää tai piilottaa kunkin kalenterin tapahtumat klikkaamalla kalenterin nimeä.
  4. Voit poistaa kalenterin luettelosta klikkaamalla kalenterin nimen vierestä Asetukset Lisää ja sitten Piilota luettelosta.

Kalenterin nimen muokkaaminen

1. Avaa Google Kalenteri.
  2. Etsi kalenteri sivun vasemmassa reunassa olevasta Omat kalenterit ‑osiosta.
  3. Valitse kalenterin vierestä Asetukset Lisää ja sitten Asetukset ja jakaminen.
  4. Valitse nimi yläreunan kentästä.

Kalenterin värin vaihtaminen

1. Avaa Google Kalenteri.
  2. Etsi kalenteri sivun vasemmassa reunassa olevasta Omat kalenterit ‑osiosta.
  3. Klikkaa kalenterin vierestä Asetukset Lisää .
  4. Valitse kalenterille väri tai klikkaa Lisää oma väri Plus.

Muuta aiheeseen liittyvää