Brug Google Kalender i forskellige tidszoner

Du kan ændre din tidszone og oprette begivenheder med bestemte tidszoner. Dette er en hjælp, hvis du er ude at rejse, når begivenheden finder sted, eller hvis du opretter begivenheder for personer i andre tidszoner.

Du kan ændre din tidszone og oprette begivenheder med bestemte tidszoner. Uanset hvor du opretter en begivenhed, kan alle personer se den i deres egen tidszone. Dette kan være en hjælp i forbindelse med rejseplanlægning eller gøre det nemt at oprette begivenheder for personer fra forskellige verdensdele.

Skift din tidszone

Når du rejser til en anden tidszone, kan du se din kalender i lokal tid.

Bemærk! Hvis du ikke ejer en kalender, kan du ikke ændre dens tidszone.

Skift tidszone for alle dine kalendere

1. Åbn Google Kalender via din computer.
  2. Klik på Indstillinger Indstillinger øverst i højre hjørne og dernæst Indstillinger.
  3. Klik på Primær tidszone Pil ned i "Tidszone" og dernæst Vælg din tidszone.

Skift en kalenders tidszone

1. Åbn Google Kalender på din computer.
  2. Klikke på Mine kalendere ude til venstre.
  3. Hold musen over den kalender, ud vil ændre, og klik på Mere Mere og dernæst Indstillinger og deling.
  4. Klik på Tidszone Pil ned i "Kalenderindstillinger" og dernæst Vælg din tidszone.

Brug andre tidszoner

Se andre tidszoner

1. Åbn Google Kalender via din computer.
  2. Klik på Indstillinger Indstillinger øverst i højre hjørne og dernæst Indstillinger.
  3. Klik på Vis sekundær tidszone i sektionen "Tidszone".
  4. Klik på Sekundær tidszone Pil ned og dernæst Vælg din tidszone.

Opret en begivenhed med en anden tidszone

1. Åbn Google Kalender på din computer.
  2. Klik på Opret begivenhed Tilføj nederst i højre hjørne.
  3. Klik på Tidszone ud for tidspunktet for begivenheden og dernæst Vælg din tidszone.
  4. Udfyld oplysningerne om din begivenhed.
  5. Klik på Gem.

Skift tidszone for en begivenhed

1. Åbn Google Kalender via din computer.
  2. Klik på begivenheden og dernæst Rediger Rediger.
  3. Klik på Tidszone ud for begivenhedens tidspunkt og dernæst Vælg din tidszone.
  4. Klik på Gem

Slå et verdensur til

1. Åbn Google Kalender via din computer.
  2. Klik på Indstillinger Indstillinger øverst i højre hjørne og dernæst Indstillinger.
  3. Klik på Se verdensur i "Verdensur".
  4. Klik på Tilføj tidszone og dernæst Vælg de tidszoner, du vil se.

Sommertid

Google Kalender bruger Coordinated Universal Time (UTC) for at udngå problemer med sommertid.

Når begivenheder oprettes, bliver de konverteret til UTC-tid, men du ser dem altid i din lokale tid.

Hvis et område skifter tidszone, bliver begivenheder, der er oprettet, før vi kendte til skiftet, muligvis vist i forkert en tidszone.