Brug Google Kalender i forskellige tidszoner

Du kan ændre din tidszone og oprette begivenheder med bestemte tidszoner. Dette er en hjælp, hvis du er ude at rejse, når begivenheden finder sted, eller hvis du opretter begivenheder for personer i andre tidszoner.

Sådan bruger Kalender tidszoner

Når du opretter en begivenhed, vises den i din lokale tidszone. Den vises også i den lokale tidszone for personer, du inviterer, også selvom de befinder sig i en anden tidszone.

Huskeliste tilpasser sig den nye tidszone, hvis kalenderens tidszonen ændres, efter oprettelsen af en opgave. For eksempel ændres en opgave kl. 9.00 MT til en opgave kl. 11.00 ET, hvis du rejser fra Denver til New York.

Skift din tidszone

Når du rejser til en anden tidszone, kan du se din kalender i lokal tid.

1. Åbn appen Google Kalender Kalender.
  2. Tryk på menuen Menu øverst i venstre hjørne.
  3. Tryk på Indstillinger Indstillinger forneden.
  4. Tryk på Generelt.
  5. Slå Brug enhedens tidszone til eller fra.
    • Hvis Brug enhedens tidszone er slået til, opdateres din tidszone automatisk, når du rejser.
    • Hvis Brug enhedens tidszone er slået fra, kan du vælge en tidszone i rullemenuen.

Sommertid

Google Kalender bruger Coordinated Universal Time (UTC) for at undgå problemer med sommertid.

Når begivenheder oprettes, bliver de konverteret til UTC-tid, men du ser dem altid i din lokale tid.

Hvis et område skifter tidszone, bliver begivenheder, der er oprettet, før vi kendte til skiftet, muligvis vist i en forkert tidszone.