Brug Google Kalender i forskellige tidszoner

Du kan ændre din tidszone og oprette begivenheder med bestemte tidszoner. Dette er en hjælp, hvis du er ude at rejse, når begivenheden finder sted, eller hvis du opretter begivenheder for personer i andre tidszoner.

Du kan ændre din tidszone og oprette begivenheder med bestemte tidszoner. Uanset hvor du opretter en begivenhed, kan alle personer se den i deres egen tidszone. Dette kan være en hjælp i forbindelse med rejseplanlægning eller gøre det nemt at oprette begivenheder for personer fra forskellige verdensdele.

Huskeliste tilpasser sig den nye tidszone, hvis kalenderens tidszonen ændres, efter oprettelsen af en opgave. For eksempel ændres en opgave kl. 9.00 MT til en opgave kl. 11.00 ET, hvis du rejser fra Denver til New York.

Skift din tidszone

Når du rejser til en anden tidszone, kan du se din kalender i lokal tid.

Bemærk! Hvis du ikke ejer en kalender, kan du ikke ændre dens tidszone.

Skift tidszone for alle dine kalendere

1. Åbn Google Kalender på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Indstillinger Indstillinger og så Indstillinger.
  3. I sektionen "Tidszone" skal du klikke på Primær tidszone Nedadvendt pil og så vælge din tidszone.

Skift en kalenders tidszone

1. Åbn Google Kalender på din computer.
  2. Klik på Mine kalendere ude til venstre.
  3. Hold musen over den kalender, du vil ændre, og klik på Mere Mere og så Indstillinger og deling.
  4. I afsnittet "Kalenderindstillinger" skal du klikke på Tidszone Nedadvendt pil og så Vælg din tidszone.

Brug andre tidszoner

Se andre tidszoner

1. Åbn Google Kalender på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Indstillinger Indstillinger og så Indstillinger.
  3. Klik på Vis sekundær tidszone i sektionen "Tidszone".
  4. Klik på Sekundær tidszone Nedadvendt pil og så vælg din tidszone.

Opret en begivenhed med en anden tidszone

1. Åbn Google Kalender på din computer.
  2. Øverst til venstre skal du klikke på Opret begivenhed Stil et spørgsmål og så Flere valgmuligheder.
  3. Klik på Tidszone ud for begivenhedens tidspunkt, og vælg derefter din tidszone.
  4. Udfyld oplysningerne om din begivenhed.
  5. Klik på Gem.

Skift tidszone for en begivenhed

1. Åbn Google Kalender på din computer.
  2. Klik på begivenheden og så Rediger Rediger.
  3. Klik på Tidszone ud for begivenhedens tidspunkt og så Vælg din tidszone.
  4. Klik på Gem.

Slå et verdensur til

1. Åbn Google Kalender på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Indstillinger Indstillinger og så Indstillinger.
  3. Klik på Se verdensur i "Verdensur".
  4. Klik på Tilføj tidszone og så vælg de tidszoner, du vil se.

Sommertid

Google Kalender bruger Coordinated Universal Time (UTC) for at undgå problemer med sommertid.

Når begivenheder oprettes, bliver de konverteret til UTC-tid, men du ser dem altid i din lokale tid.

Hvis et område skifter tidszone, bliver begivenheder, der er oprettet, før vi kendte til skiftet, muligvis vist i en forkert tidszone.