Fer servir Google Calendar en zones horàries diferents

Pots canviar la teva zona horària i crear esdeveniments amb determinades zones horàries. Això pot ser útil si estàs de viatge en el moment de l'esdeveniment o si crees esdeveniments per a persones que són en zones horàries diferents.

Com fa servir Calendar les zones horàries

Quan creïs un esdeveniment, el veuràs en la zona horària local. Els usuaris que hi convidis també el veuran en la seva zona horària local, encara que sigui diferent de la teva.

Si la zona horària de Calendar canvia després d'haver creat una tasca, la tasca s'adapta a la nova configuració. Per exemple, una tasca a les 9:00 CET es converteix en una tasca a les 9:00 EET si viatges de Tarragona a Hèlsinki.

Canviar la zona horària

Si viatges a ubicacions amb una zona horària diferent, també pots veure el calendari en l'hora local.

1. Obre l'aplicació Google Calendar Calendar.
  2. A la part superior esquerra, toca Menú Menú.
  3. A la part inferior, toca Configuració Configuració.
  4. Toca General.
  5. Activa o desactiva l'opció Utilitza la zona horària del dispositiu.
    • Si l'actives, la teva zona horària s'actualitzarà automàticament quan viatgis.
    • Si la desactives, pots triar una zona horària al menú desplegable.

Horari d'estiu

Google Calendar fa servir el temps universal coordinat (UTC) per evitar problemes amb l'horari d'estiu.

Quan es creen els esdeveniments, els horaris s'adapten a UTC, però sempre els veuràs en la teva hora local.

Si una àrea canvia de zona horària, és possible que els esdeveniments creats abans d'assabentar-nos del canvi tinguin una zona horària incorrecta.