Ställ in Google Kalender som din startsida

Om du vill ställa in Google Kalender som din startsida följer du de särskilda anvisningarna för webbläsaren nedan.

Microsoft Internet Explorer (IE)

1. Välj Internet-alternativ från Verktyg-menyn.
  2. Klicka på fliken Allmänt
  3. Skriv in "http://www.google.com/calendar" (utan citattecken) i textrutan i avsnittet "Startsida".
  4. Klicka på OK.

Mozilla Firefox för Windows

1. Välj Alternativ från Verktyg-menyn.
  2. Se till att inställningssidan Allmänt visas.
  3. Skriv in "http://www.google.com/calendar" (utan citattecken) i textrutan i avsnittet "Startsida".
  4. Klicka på OK.

Mozilla Firefox för Mac OS 10.4+

1. Välj Inställningar från Firefox-menyn.
  2. Klicka på fliken Main (huvudfliken).
  3. Skriv in "http://www.google.com/calendar" (utan citattecken) i textrutan i avsnittet "Startsida".
  4. Stäng fönstret.

Obs! Eventuellt måste du logga in på ditt Google-konto innan Google Kalender visas.