Basisbeginselen van Google Agenda

Aanmelden

Als je een Google-account hebt, ga je naar de Google Agenda Startpagina. Hier voer je je e-mail en wachtwoord bij je Google-account in en klik je op Aanmelden. Dat is alles!

Als je nog geen account bij ons hebt, ga je naar de Google Agenda Startpagina en klik je op Een account maken. Zodra je dit proces hebt voltooid, kun je de nieuwe account gebruiken om je aan te melden bij Google Agenda.

Zie onderstaande opties voor een eenvoudige toegang tot de aanmeldpagina van Google Agenda: