Ändra dina integritetsinställningar för händelser

Delas kalendern får händelserna automatiskt samma integritetsinställningar som kalendern. Det går att ändra vad andra ser om vissa händelser.

Ändra en händelses integritetsinställningar

Delar du inte kalendern med någon visas kanske inte dessa inställningar.

1. Öppna Google Kalender-appen på en iPhone eller iPad Kalender.
  2. Tryck på händelsen som du vill redigera följt av Redigera Redigera.
  3. Tryck på Synlighet Synlighet.
  4. Välj händelsens integritetsinställning.
  5. Tryck på Spara högst upp på sidan.

Tips!

• Ändringar i en befintlig händelse gäller för din kalender men inte för andra gästers kalendrar när du uppdaterar
    • sekretessinställningarna från Privat till Offentlig
    • synlighetsinställningarna från Ledig till Upptagen.
  • Om du vill göra händelsens titel konfidentiell måste organisatören ställa in händelsen som Privat.
    • Om du anser att en konfidentiell händelse har angetts som Offentlig kontaktar du organisatören och uppdaterar händelsen till Privat.

Om du vill ändra integritetsinställningarna för en hel kalender läser du hur du delar eller slutar dela din kalender.

Integritetsinställningar

Välj hur kalendern delas om du vill veta vilka händelseinställningar som finns tillgängliga.

Kalendern delas inte med någon

Eftersom kalendern inte delas med någon delas inte heller händelserna.

Oavsett vilka inställningar du väljer för händelsen är den endast synlig för dig.

Jag delar endast kalendern med vissa personer

När du delar kalendern med andra personer kan du låta dem:

• Se endast ledig/upptagen
  • Se all händelseinformation
  • Ändra i händelser
  • Ändra i händelser och hantera delning

Beroende på vilket av dessa alternativ du valde ser personer med vilka du delar kalendern olika mängd information om dina händelser.

Visa endast ledig/upptagen

• Standard: Händelser visas som upptagna.
  • Offentlig: Personer med vilka du delar kalendern ser all händelseinformation.
  • Privat: Händelser visas som upptagna.

Visa all händelseinformation

• Standard: Personer med vilka du delar kalendern ser all händelseinformation.
  • Offentlig: Personer med vilka du delar kalendern ser all händelseinformation.
  • Privat: Händelser visas som upptagna.

Ändra i händelser ELLER ändra i händelser och hantera delning

För inställningarna standard, offentlig och privat kan personer med vilka du delar kalendern se och redigera all händelseinformation.

Jag gjorde kalendern privat och personer ser endast ledig/upptagen
  • Standard: Händelser visas som upptagna.
  • Offentlig: Alla ser all händelseinformation.
  • Privat: Händelser visas som upptagna.
Jag gjorde kalendern offentlig och personer ser all händelseinformation
  • Standard: Alla ser all händelseinformation.
  • Offentlig: Alla ser all händelseinformation.
  • Privat: Händelser visas som upptagna.

Händelser från Gmail

• Endast du ser händelser som läggs till automatiskt i kalendern från Gmail även om du delar den med någon.
  • Följ anvisningarna ovan och ändra händelsens integritetsinställningar om du vill att andra ska kunna se den.
  • Om du använder Kalender via ett jobb- eller skolkonto kan administratören se händelser från Gmail.

Läs mer om Händelser från Gmail.