Endre personverninnstillinger for aktiviteter

Hvis du deler kalenderen din, har aktivitetene dine de samme personverninnstillingene som kalenderen. Hvis du vil, kan du endre hvilken informasjon andre skal kunne se om bestemte aktiviteter.

Endre personverninnstillinger for aktiviteter

Hvis kalenderen din ikke deles med noen, kan det hende du ikke ser disse innstillingene.

1. Åpne Google Kalender-appen Kalender på iPhone eller iPad.
  2. Trykk på aktiviteten du vil redigere etterfulgt av Rediger Rediger.
  3. Trykk på Synlighet Synlighet.
  4. Velg synlighetsinnstillingen for aktiviteten.
  5. Trykk på Lagre øverst på siden.

Tips:

• Endringer i eksisterende aktiviteter vises i kalenderen din, men ikke i kalenderne til andre gjester når du endrer
    • personverninnstillingene fra «Privat» til «Offentlig»
    • synlighetsinnstillingene fra «Ledig» til «Opptatt»
  • Arrangøren må angi at aktiviteten skal være «Privat» for å gjøre aktivitetens tittel konfidensiell.
    • Hvis du mener at en konfidensiell aktivitet er satt til «Offentlig», kan du kontakte arrangøren for å oppdatere aktiviteten til «Privat».

Hvis du vil endre personverninnstillingene for en hel kalender, kan du finne ut hvordan du deler eller slutter å dele kalendere.

Personverninnstillinger

Velg hvordan kalenderen din deles for å finne ut mer om hvilke aktivitetsinnstillinger du kan bruke.

Kalenderen min deles ikke med noen andre

Kalenderen din deles ikke med andre, så da deles ikke aktivitetene dine heller.

Uansett hvilke innstillinger du velger for aktiviteten din, blir den bare synlig for deg.

Jeg har bare delt kalenderen min med bestemte personer

Når du deler kalenderen din med andre, kan du velge å la dem

• se bare ledig/opptatt
  • se alle aktivitetsdetaljer
  • endre aktiviteter
  • endre aktiviteter og administrere deling

Avhengig av hvilket av disse alternativene du har valgt, kan de du har delt kalenderen din med, se forskjellige typer informasjon om aktivitetene dine.

Se bare ledig/opptatt

• Standard: Aktiviteter vises som «opptatt».
  • Offentlig: Folk du har delt kalenderen med, kan se alle aktivitetsdetaljer.
  • Privat: Aktiviteter vises som «opptatt».

Se alle aktivitetsdetaljer

• Standard: Folk du har delt kalenderen med, kan se alle aktivitetsdetaljer.
  • Offentlig: Folk du har delt kalenderen med, kan se alle aktivitetsdetaljer.
  • Privat: Aktiviteter vises som «opptatt».

Endre aktiviteter ELLER Endre aktiviteter og administrere deling

Med innstillingene «Standard», «Offentlig» og «Privat» kan folk du har delt kalenderen med, se og endre alle aktivitetsdetaljer.

Jeg har gjort kalenderen min privat, og andre kan bare se ledig/opptatt-informasjon
  • Standard: Aktiviteter vises som «opptatt».
  • Offentlig: Andre kan se alle aktivitetsdetaljer.
  • Privat: Aktiviteter vises som «opptatt».
Jeg har gjort kalenderen min offentlig, og andre kan se alle aktivitetsdetaljene
  • Standard: Andre kan se alle aktivitetsdetaljene.
  • Offentlig: Andre kan se alle aktivitetsdetaljer.
  • Privat: Aktiviteter vises som «opptatt».

Aktiviteter fra Gmail

• Du er den eneste som kan se aktivitetene som automatisk legges til i kalenderen din fra Gmail, også hvis du har delt kalenderen din med andre.
  • Hvis du vil at andre skal kunne se en aktivitet, følger du veiledningen ovenfor for å endre personverninnstillingene for den aktiviteten.
  • Hvis du bruker Kalender via en jobb- eller skolekonto, kan administratoren se aktiviteter fra Gmail.

Finn ut mer om aktiviteter fra Gmail.