Endre synlighetsinnstillinger

Hvis du deler kalenderen din, har aktivitetene dine de samme synlighetsinnstillingene som kalenderen din. Hvis du vil, kan du endre hvilken informasjon andre skal kunne se om bestemte aktiviteter.

Endre synlighetsinnstillingene for en aktivitet

Hvis kalenderen din ikke deles med noen, kan det hende du ikke ser disse innstillingene.

1. Åpne Google Kalender på en datamaskin.
  2. Åpne aktiviteten du vil oppdatere.
  3. Velg synlighetsinnstillingen for aktiviteten ved siden av «Synlighet».
  4. Klikk på Lagre.

Endre synlighetsinnstillingene for hele kalenderen

1. Åpne Google Kalender på en datamaskin.
  2. Finn «Mine kalendere» til venstre. Du kan klikke for å få frem hele listen.
  3. Ved siden av kalenderen du vil endre, trykker du på nedoverpilen Pil ned og deretter Del denne kalenderen
  4. Velg synlighetsinnstillingen for kalenderen.
  5. Klikk på Lagre.

Synlighetsinnstillinger

Velg hvordan kalenderen din deles for å finne ut mer om hvilke aktivitetsinnstillinger du kan bruke.

Kalenderen min deles ikke med noen andre

Kalenderen din deles ikke med andre, så da deles ikke aktivitetene dine heller.

Uansett hvilke innstillinger du velger for aktiviteten din, blir den bare synlig for deg.

Jeg har bare delt kalenderen min med bestemte personer

Når du deler kalenderen din med andre, kan du velge å la dem

• se bare ledig/opptatt
  • se alle aktivitetsopplysninger
  • endre aktiviteter
  • endre aktiviteter og administrere deling

Avhengig av hvilket av disse alternativene du har valgt, kan de du har delt kalenderen din med, se forskjellige typer informasjon om aktivitetene dine.

Se bare ledig/opptatt

• Standard: Aktiviteter vises som «opptatt».
  • Offentlig: Folk du har delt kalenderen din med, kan se alle aktivitetsopplysningene.
  • Privat: Aktiviteter vises som «opptatt».

Se alle aktivitetsopplysninger

• Standard: Folk du har delt kalenderen din med, kan se alle aktivitetsopplysningene.
  • Offentlig: Folk du har delt kalenderen din med, kan se alle aktivitetsopplysningene.
  • Privat: Aktiviteter vises som «opptatt».

Endre aktiviteter ELLER Endre aktiviteter og administrere deling

For innstillingene Standard, Offentlig og Privat kan folk du har delt kalenderen din med, se og endre alle aktivitetsopplysningene.

Jeg gjorde kalenderen min offentlig, men andre kan bare se ledig/opptatt
  • Standard: Aktiviteter vises som «opptatt».
  • Offentlig: Alle kan se alle aktivitetsopplysningene.
  • Privat: Aktiviteter vises som «opptatt».
Jeg gjorde kalenderen min offentlig, og andre kan se alle aktivitetsopplysningene
  • Standard: Andre kan se alle aktivitetsopplysningene.
  • Offentlig: Andre kan se alle aktivitetsopplysningene.
  • Privat: Aktiviteter vises som «opptatt».

Aktiviteter fra Gmail

Du er den eneste som kan se aktivitetene som legges til i kalenderen din fra Gmail, også hvis du har delt kalenderen din med andre.

Hvis du vil at andre skal kunne se en aktivitet, følger du veiledningen ovenfor for å endre synlighetsinnstillingene for den aktiviteten.

Finn ut mer om aktiviteter fra Gmail.