De privacy-instellingen voor je afspraak wijzigen

Als je je agenda deelt, zijn de privacy-instellingen voor je afspraken en je agenda hetzelfde. Als je wilt, kun je wijzigen wat andere mensen over bepaalde afspraken kunnen zien.

De privacyinstellingen voor een afspraak wijzigen

Als je agenda met niemand wordt gedeeld, kun je deze instellingen mogelijk niet zien.

1. Open Google Agenda.
  2. Open de afspraak die je wilt updaten.
  3. Kies naast Zichtbaarheid de privacyinstelling voor de afspraak.
  4. Klik op Opslaan.

De privacyinstellingen voor een hele agenda wijzigen

1. Open Google Agenda op je computer.
  2. Ga aan de linkerkant naar 'Mijn agenda's. Als je dit gedeelte moet uitvouwen, klik je erop.
  3. Klik op de pijl-omlaag Pijl-omlaag en vervolgens Deze agenda delen naast de agenda die je wilt wijzigen.
  4. Kies de privacyinstelling voor de agenda.
  5. Klik op Opslaan.

Privacyinstellingen

Kies hoe je agenda wordt gedeeld voor meer informatie over de beschikbare afspraakinstellingen.

Mijn agenda is met niemand gedeeld

Je agenda wordt met niemand gedeeld, dus je afspraken ook niet.

Het maakt niet uit welke instellingen je voor je afspraak kiest, want de afspraak is alleen zichtbaar voor jou.

Ik heb mijn agenda alleen met specifieke mensen gedeeld

Wanneer je je agenda met anderen deelt, kun je voor hen de volgende opties selecteren:

• Alleen beschikbaar/bezet weergeven
  • Alle details voor de afspraak weergeven
  • Wijzigingen aanbrengen in afspraken
  • Wijzigingen aanbrengen in afspraken en het delen beheren

Afhankelijk van welke van de bovenstaande opties je hebt gekozen, kunnen de mensen met wie je je agenda hebt gedeeld een verschillende hoeveelheid informatie te zien krijgen over je afspraken.

Alleen beschikbaar/bezet weergeven

• Standaard: afspraken worden weergegeven als 'bezet'.
  • Openbaar: mensen met wie je je agenda hebt gedeeld, kunnen alle afspraakdetails zien.
  • Privé: afspraken worden weergegeven als 'bezet'.

Alle details voor de afspraak weergeven

• Standaard: mensen met wie je je agenda hebt gedeeld, kunnen alle afspraakdetails zien.
  • Openbaar: mensen met wie je je agenda hebt gedeeld, kunnen alle afspraakdetails zien.
  • Privé: afspraken worden weergegeven als 'bezet'.

Wijzigingen aanbrengen in afspraken OF wijzigingen aanbrengen in afspraken en het delen beheren

Voor de standaard-, openbare en privé-instellingen kunnen mensen met wie je je agenda hebt gedeeld, alle afspraakdetails zien en wijzigen.

Ik heb mijn agenda openbaar gemaakt en mensen kunnen alleen beschikbaar/bezet zien
  • Standaard: afspraken worden weergegeven als 'bezet'.
  • Openbaar: iedereen kan alle afspraakdetails bekijken.
  • Privé: afspraken worden weergegeven als 'bezet'.
Ik heb mijn agenda openbaar gemaakt en mensen kunnen alle afspraakdetails zien
  • Standaard: iedereen kan alle afspraakdetails bekijken.
  • Openbaar: iedereen kan alle afspraakdetails bekijken.
  • Privé: afspraken worden weergegeven als 'bezet'.

Afspraken uit Gmail

Jij bent de enige die de afspraken kan zien die automatisch aan je agenda worden toegevoegd vanuit Gmail, zelfs als je je agenda met iemand hebt gedeeld.

Als je wilt dat anderen een afspraak kunnen bekijken, volg je de bovenstaande instructies om de privacy-instellingen voor die afspraak te wijzigen.

Meer informatie over afspraken uit Gmail.

Aaron is Google Agenda-expert en auteur van deze Help-pagina. Kies een van de onderstaande opties om hem te laten weten wat je van deze pagina vindt.