Tapahtuman yksityisyysasetusten muuttaminen

Jos jaat kalenterisi, tapahtumissa käytetään samoja yksityisyysasetuksia kuin kalenterissakin. Voit halutessasi määrittää, mitä tapahtumatietoja muut voivat nähdä.

Tapahtuman yksityisyysasetusten muuttaminen

Jos et ole jakanut kalenteriasi muille, nämä asetukset eivät välttämättä näy.

1. Avaa Google Kalenteri tietokoneella.
  2. Avaa päivitettävä tapahtuma.
  3. Klikkaa Näkyvyyden oletusasetus ja valitse tapahtuman yksityisyysasetus.
  4. Klikkaa Tallenna.

Vinkkejä:

• Aiemmin luotuun tapahtumaan tehdyt muutokset lisätään vain omaan kalenteriin, kun
    • yksityisyysasetus muutetaan yksityisestä julkiseksi
    • näkyvyysasetus muutetaan vapaasta varatuksi.
  • Jos tapahtuman nimi halutaan pitää luottamuksellisena, järjestäjän on asetettava tapahtuma yksityiseksi.
    • Jos uskot, että luottamuksellinen tapahtuma on asetettu julkiseksi, ota yhteyttä tapahtuman järjestäjään ja kehota häntä muuttamaan tapahtuma yksityiseksi.

Jos haluat muuttaa koko kalenterin yksityisyysasetuksia, lue lisää siitä, miten voit jakaa kalenterin tai perua sen jakamisen.

Yksityisyysasetukset

Valitse, miten kalenteri jaetaan, ja tutustu käytettävissä oleviin tapahtuma-asetuksiin.

Kalenteriani ei ole jaettu muille

Jos kalenteriasi ei ole jaettu muille, myöskään tapahtumia ei ole jaettu.

Tapahtuma näkyy vain sinulle, vaikka muuttaisit tapahtuman asetuksia miten tahansa.

Olen jakanut kalenterin vain tietyille henkilöille

Kun jaat kalenterisi muille, voit valita seuraavat vaihtoehdot:

• Voit näyttää vain vapaa/varattu-tiedot.
  • Voit näyttää kaikki tapahtuman tiedot.
  • Voit tehdä muutoksia tapahtumiin.
  • Voit tehdä muutoksia tapahtumiin ja hallita jakamista.

Henkilöt, joille olet jakanut kalenterisi, näkevät tapahtumien tiedot määrittämiesi jakamisasetusten mukaisesti. Kaikki henkilöt eivät siis välttämättä näe samoja tietoja.

Voit näyttää vain vapaa/varattu-tiedot.

• Oletus: tapahtumien näkyvyysasetus on Varattu.
  • Julkinen: henkilöt, joille olet jakanut kalenterisi, näkevät tapahtuman kaikki tiedot.
  • Yksityinen: tapahtumien näkyvyysasetus on Varattu.

Voit näyttää kaikki tapahtuman tiedot.

• Oletus: henkilöt, joille olet jakanut kalenterisi, näkevät tapahtuman kaikki tiedot.
  • Julkinen: henkilöt, joille olet jakanut kalenterisi, näkevät tapahtuman kaikki tiedot.
  • Yksityinen: tapahtumien näkyvyysasetus on Varattu.

Tee muutoksia tapahtumiin TAI tee muutoksia tapahtumiin ja hallitse jakamista

Oletusarvoisissa, julkisissa ja yksityisissä asetuksissa henkilöt, joille olet jakanut kalenterisi, näkevät tapahtuman kaikki tiedot.

Tein kalenteristani yksityisen, mutta muut näkevät vain vapaa/varattu-tiedot
  • Oletus: tapahtumien näkyvyysasetus on Varattu.
  • Julkinen: kuka tahansa näkee tapahtuman kaikki tiedot.
  • Yksityinen: tapahtumien näkyvyysasetus on Varattu.
Tein kalenteristani julkisen, ja muut näkevät tapahtuman kaikki tiedot
  • Oletus: kuka tahansa näkee tapahtuman kaikki tiedot.
  • Julkinen: kuka tahansa näkee tapahtuman kaikki tiedot.
  • Yksityinen: tapahtumien näkyvyysasetus on Varattu.

Tapahtumat Gmailista

• Vain sinä voit nähdä Gmailista kalenteriisi automaattisesti lisätyt tapahtumat, vaikka olisitkin jakanut kalenterisi muille.
  • Jos haluat muiden näkevän tapahtuman, muuta tapahtuman yksityisyysasetuksia yllä olevien ohjeiden mukaan.
  • Jos käytät Kalenteria työpaikan tai oppilaitoksen tilin kautta, järjestelmänvalvoja voi nähdä Gmailista lisätyt tapahtumat.

Lue lisää Gmailista lisätyistä tapahtumista.