Tapahtuman yksityisyysasetusten muuttaminen

Jos jaat kalenterisi, tapahtumissa käytetään samoja yksityisyysasetuksia kuin kalenterissakin. Voit halutessasi määrittää, mitä tapahtumatietoja muut voivat nähdä.

Tapahtuman yksityisyysasetusten muuttaminen

Jos et ole jakanut kalenteriasi muille, nämä asetukset eivät välttämättä näy.

1. Avaa Google Kalenteri tietokoneella.
  2. Avaa päivitettävä tapahtuma.
  3. Klikkaa Näkyvyyden oletusasetus ja valitse tapahtuman yksityisyysasetus.
  4. Valitse Tallenna.

Huom. Kun muutat tapahtuman yksityisestä julkiseksi tai näkyvyysasetukset varatusta tavoitettavaksi, tekemäsi muutokset vaikuttavat omaan kalenteriisi, mutta eivät tapahtuman muiden osallistujien kalentereihin.

Jos haluat muuttaa koko kalenterin yksityisyysasetuksia, lue lisää siitä, miten voit jakaa kalenterin tai peruuttaa sen jakamisen.

Yksityisyysasetukset

Valitse kalenterin jakotapa ja tutustu käytettävissä oleviin tapahtuma-asetuksiin.

Kalenteriani ei ole jaettu muille

Jos kalenteriasi ei ole jaettu muille, myöskään tapahtumia ei ole jaettu.

Tapahtuma näkyy vain sinulle, vaikka muuttaisit tapahtuman asetuksia miten tahansa.

Olen jakanut kalenterin vain tiettyjen henkilöiden kanssa

Kun jaat kalenterisi muille, voit valita seuraavat vaihtoehdot:

• Voit näyttää vain vapaa/varattu-tiedot.
  • Voit näyttää kaikki tapahtuman tiedot.
  • Voit tehdä muutoksia tapahtumiin.
  • Voit tehdä muutoksia tapahtumiin ja hallita jakamista.

Henkilöt, joille olet jakanut kalenterisi, näkevät tapahtumien tiedot määrittämiesi jakamisasetusten mukaisesti. Kaikki henkilöt eivät siis välttämättä näe samoja tietoja.

Näytä vain vapaa/varattu

• Oletus: tapahtumien näkyvyysasetus on Varattu.
  • Julkinen: henkilöt, joille olet jakanut kalenterisi, näkevät tapahtuman kaikki tiedot.
  • Yksityinen: tapahtumien näkyvyysasetus on Varattu.

Näytä kaikki tapahtuman tiedot

• Oletus: henkilöt, joille olet jakanut kalenterisi, näkevät tapahtuman kaikki tiedot.
  • Julkinen: henkilöt, joille olet jakanut kalenterisi, näkevät tapahtuman kaikki tiedot.
  • Yksityinen: tapahtumien näkyvyysasetus on Varattu.

Tee muutoksia tapahtumiin TAI tee muutoksia tapahtumiin ja hallitse jakamista

Oletusarvoisissa, julkisissa ja yksityisissä asetuksissa henkilöt, joille olet jakanut kalenterisi, näkevät tapahtuman kaikki tiedot.

Tein kalenteristani julkisen, mutta muut näkevät vain vapaa/varattu-tiedot
  • Oletus: tapahtumien näkyvyysasetus on Varattu.
  • Julkinen: kuka tahansa näkee tapahtuman kaikki tiedot.
  • Yksityinen: tapahtumien näkyvyysasetus on Varattu.
Tein kalenteristani julkisen, ja muut näkevät tapahtuman kaikki tiedot
  • Oletus: kuka tahansa näkee tapahtuman kaikki tiedot.
  • Julkinen: kuka tahansa näkee tapahtuman kaikki tiedot.
  • Yksityinen: tapahtumien näkyvyysasetus on Varattu.

Tapahtumat Gmailista

• Vain sinä voit nähdä Gmailista kalenteriisi automaattisesti lisätyt tapahtumat, vaikka olisitkin jakanut kalenterisi muille.
  • Jos haluat muiden näkevän tapahtuman, muuta tapahtuman yksityisyysasetuksia yllä olevien ohjeiden mukaan.
  • Jos käytät Kalenteria työpaikan tai oppilaitoksen tilin kautta, järjestelmänvalvoja voi nähdä Gmailista lisätyt tapahtumat.

Lue lisää Gmailista lisätyistä tapahtumista.