Skift privatlivsindstillinger for din begivenhed

Hvis du deler din kalender, har dine begivenheder de samme privatlivsindstillinger som din kalender. Du kan vælge at ændre, hvad andre kan se om bestemte begivenheder.

Skift privatlivsindstillinger for en begivenhed

Hvis din kalender ikke deles med nogen, kan du muligvis ikke se disse indstillinger.

1. Åbn appen Google Kalender Kalender på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på den begivenhed, du vil redigere og så Rediger Rediger.
  3. Tryk på Synlighed Synlighed.
  4. Vælg privatlivsindstillingen for begivenheden.
  5. Tryk på Gem øverst på siden.

Tips!

• Ændringer af en eksisterende begivenhed gælder for din kalender, men ikke for andre gæsters kalendere, når du opdaterer:
    • Privatlivsindstillingerne fra "Privat" til "Offentlig".
    • Synlighedsindstillingerne fra "Ledig" til "Optaget".
  • For at gøre begivenhedens titel fortrolig skal arrangøren angive begivenheden som "Privat".
    • Hvis du mener, at en fortrolig begivenhed er blevet angivet som "Offentlig", skal du kontakte arrangøren for at opdatere begivenheden til "Privat".

Hvis du vil skifte privatlivsindstillinger for en hel kalender, kan du få flere oplysninger om, hvordan du deler eller ophæver delingen af din kalender.

Privatlivsindstillinger

Vælg, hvordan din kalender deles, så du kan se, hvilke begivenhedsindstillinger der er tilgængelige.

Min kalender er ikke delt med nogen

Din kalender deles ikke med nogen, og derfor deles dine begivenheder heller ikke.

Uanset hvilken indstilling du vælger til din begivenhed, kan begivenheden kun ses af dig.

Jeg har kun delt min kalender med bestemte personer

Når du deler din kalender med andre, kan du give dem følgende tilladelser:

• Se kun ledig/optaget
  • Se alle begivenhedsoplysninger
  • Foretag ændringer af begivenheder
  • Foretag ændringer, og administrer deling

Alt efter hvilke af disse valgmuligheder du har valgt, kan de personer, du har delt din kalender med, se forskellige oplysninger om dine begivenheder.

Se kun ledig/optaget

• Standard: Begivenheder vises som "optaget".
  • Offentlig: De personer, du har delt din kalender med, kan se alle begivenhedsoplysninger.
  • Privat: Begivenheder vises som "optaget".

Se alle begivenhedsoplysninger

• Standard: De personer, du har delt din kalender med, kan se alle begivenhedsoplysninger.
  • Offentlig: De personer, du har delt din kalender med, kan se alle begivenhedsoplysninger.
  • Privat: Begivenheder vises som "optaget".

Foretag ændringer af begivenheder ELLER Foretag ændringer, og administrer deling

I forbindelse med indstillingerne Standard, Offentlig og Privat kan de personer, du har delt din kalender med, se og redigere alle begivenhedsoplysninger.

Jeg har gjort min kalender privat, og folk kan kun se oplysninger om ledig/optaget
  • Standard: Begivenheder vises som "optaget".
  • Offentlig: Alle kan se alle begivenhedsoplysninger.
  • Privat: Begivenheder vises som "optaget".
Jeg har gjort min kalender offentlig, og folk kan se alle begivenhedsoplysninger
  • Standard: Alle kan se alle begivenhedsoplysninger.
  • Offentlig: Alle kan se alle begivenhedsoplysninger.
  • Privat: Begivenheder vises som "optaget".

Begivenheder fra Gmail

• Det er kun dig, der kan se de begivenheder, der automatisk føjes til din kalender fra Gmail. Dette gælder, også selvom du har delt din kalender med en anden.
  • Hvis du gerne vil have, at andre skal se en begivenhed, skal du følge vejledningen ovenfor for at ændre begivenhedens privatlivsindstillinger.
  • Hvis du bruger Kalender via en konto til arbejde eller skole, kan din administrator se begivenheder fra Gmail.

Få flere oplysninger om begivenheder fra Gmail.