Skift privatlivsindstillinger

Hvis du deler din kalender, har dine begivenheder de samme privatlivsindstillinger som din kalender. Du kan vælge at ændre, hvad andre kan se om bestemte begivenheder.

Skift privatlivsindstillinger for en begivenhed

Hvis din kalender ikke deles med nogen, kan du muligvis ikke se disse indstillinger.

1. Åbn Google Kalender via din computer.
  2. Åbn den begivenhed, du vil opdatere.
  3. Ud for "Synlighed" skal du vælge privatlivsindstillingen for begivenheden.
  4. Klik på Gem.

Bemærk! Når du skifter privatlivsindstillinger for en eksisterende begivenhed fra "Privat" til "Offentlig" eller indstillingen for synlighed fra "Optaget" til "Ledig", anvendes ændringen for din kalender, men ikke for andre gæsters kalender.

Skift privatlivsindstillinger for en hel kalender

1. Åbn Google Kalender via din computer.
  2. Find "Mine kalendere" ude i venstre side. Klik på den for at udvide den.
  3. Klik på pilen Pil ned ud for den kalender, du vil redigere og derefter Del denne kalender
  4. Vælg privatlivsindstillingen for kalenderen.
  5. Klik på Gem.

Privatlivsindstillinger

Vælg, hvordan din kalender deles, så du kan se, hvilke begivenhedsindstillinger der er tilgængelige.

Min kalender er ikke delt med nogen

Din kalender deles ikke med nogen, og derfor deles dine begivenheder heller ikke.

Uanset hvilken indstilling du vælger til din begivenhed, kan begivenheden kun ses af dig.

Jeg har kun delt min kalender med bestemte personer

Når du deler din kalender med andre, kan du give dem følgende tilladelser:

• Se kun ledig/optaget
  • Se alle begivenhedsoplysninger
  • Foretag ændringer af begivenheder
  • Foretag ændringer, og administrer deling

Alt efter hvilke af disse valgmuligheder du har valgt, kan de personer, du har delt din kalender med, se forskellige oplysninger om dine begivenheder.

Kun se ledig/optaget

• Standard: Begivenheder vises som "optaget".
  • Offentlig: De personer, du har delt din kalender med, kan se alle begivenhedsoplysninger.
  • Privat: Begivenheder vises som "optaget".

Se alle begivenhedsoplysninger

• Standard: De personer, du har delt din kalender med, kan se alle begivenhedsoplysninger.
  • Offentlig: De personer, du har delt din kalender med, kan se alle begivenhedsoplysninger.
  • Privat: Begivenheder vises som "optaget".

Foretag ændringer af begivenheder ELLER Foretag ændringer, og administrer deling

I forbindelse med indstillingerne Standard, Offentlig og Privat kan de personer, du har delt din kalender med, se og redigere alle begivenhedsoplysninger.

Jeg har gjort min kalender offentlig, og folk kan kun se oplysninger om ledig/optaget
  • Standard: Begivenheder vises som "optaget".
  • Offentlig: Alle kan se alle begivenhedsoplysninger.
  • Privat: Begivenheder vises som "optaget".
Jeg har gjort min kalender offentlig, og folk kan se alle begivenhedsoplysninger
  • Standard: Alle kan se alle begivenhedsoplysninger.
  • Offentlig: Alle kan se alle begivenhedsoplysninger.
  • Privat: Begivenheder vises som "optaget".

Begivenheder fra Gmail

• Det er kun dig, der kan se de begivenheder, der automatisk føjes til din kalender fra Gmail. Dette gælder også, selvom du har delt din kalender med en anden.
  • Hvis du ønsker, at andre skal se en begivenhed, skal du følge vejledningen ovenfor for at ændre begivenhedens privatlivsindstillinger.
  • Hvis du bruger Kalender via en konto til arbejde eller skole, kan din administrator se begivenheder fra Gmail.

Få flere oplysninger om begivenheder fra Gmail.