Canviar la configuració de privadesa

Si comparteixes un calendari, els esdeveniments tindran la mateixa configuració de privadesa que el calendari. Si vols, pots canviar la informació que poden veure els altres usuaris sobre alguns esdeveniments.

Canviar la configuració de privadesa d'un esdeveniment

Si no has compartit el calendari amb ningú, és possible que no es mostrin aquestes opcions de configuració. Segueix aquests passos:

1. Obre l'aplicació Google Calendar Calendar al telèfon o a la tauleta Android.
  2. Toca l'esdeveniment que vulguis editar i després Edita Edita.
  3. Toca Visibilitat Visibilitat.
  4. Tria l'opció de configuració de privadesa que vulguis per a l'esdeveniment.
  5. A la part superior de la pàgina, toca Desa.

Canviar la configuració de privadesa d'un calendari sencer

1. Obre Google Calendar a l'ordinador. No es pot canviar la configuració de privadesa des de l'aplicació.
  2. A la part esquerra trobaràs "Els meus calendaris". Si necessites desplegar la llista, fes-hi clic.
  3. Al costat del calendari que vulguis modificar, fes clic a la fletxa avall Fletxa avall i després Comparteix aquest calendari
  4. Tria la configuració de privadesa que vulguis per al calendari.
  5. Fes clic a Desa.

Configuració de privadesa

Tria com vols compartir el teu calendari per obtenir més informació sobre com es poden configurar els esdeveniments.

No he compartit el calendari amb ningú

El teu calendari no s'ha compartit amb ningú, de manera que els esdeveniments corresponents, tampoc.

Independentment de la configuració que triïs per a l'esdeveniment, seràs l'única persona que el podrà veure.

Només he compartit el calendari amb persones concretes

Si has compartit el calendari amb altres usuaris, els pots concedir els permisos següents:

• Mostra només "lliure"/"ocupat"
  • Mostra tota la informació de l'esdeveniment
  • Fer canvis a esdeveniments
  • Fer canvis i administrar l'ús compartit

En funció de l'opció que triïs, els usuaris amb qui hagis compartit el calendari podran veure més o menys informació sobre els teus esdeveniments.

Mostra només "lliure"/"ocupat"

• Opció predeterminada: els esdeveniments es mostren amb l'estat "ocupat".
  • Públic: les persones amb qui has compartit el calendari poden veure tota la informació de l'esdeveniment.
  • Privat: els esdeveniments es mostren amb l'estat "ocupat".

Mostra tota la informació de l'esdeveniment

• Opció predeterminada: les persones amb qui has compartit el calendari poden veure tota la informació de l'esdeveniment.
  • Públic: les persones amb qui has compartit el calendari poden veure tota la informació de l'esdeveniment.
  • Privat: els esdeveniments es mostren amb l'estat "ocupat".

Fer canvis a esdeveniments o Fer canvis i administrar l'ús compartit

Amb l'opció predeterminada i amb les opcions "públic" i "privat", les persones amb qui hagis compartit el calendari poden veure i modificar la informació de l'esdeveniment.

El meu calendari és públic i les persones només poden veure "lliure" o "ocupat"
  • Opció predeterminada: els esdeveniments es mostren amb l'estat "ocupat".
  • Públic: tothom pot veure la informació dels esdeveniments.
  • Privat: els esdeveniments es mostren amb l'estat "ocupat".
El meu calendari és públic i les persones poden veure tota la informació de l'esdeveniment
  • Opció predeterminada: tothom pot veure la informació dels esdeveniments.
  • Públic: tothom pot veure la informació de l'esdeveniment.
  • Privat: els esdeveniments es mostren amb l'estat "ocupat".

Esdeveniments de Gmail

• Encara que hagis compartit un calendari amb algú, ets l'única persona que pot veure els esdeveniments de Gmail que s'hi afegeixen automàticament.
  • Si vols que altres usuaris puguin veure un esdeveniment, segueix les instruccions que s'indiquen més amunt i canvia la configuració de privadesa de l'esdeveniment en qüestió.
  • Si utilitzes Calendar amb un compte de la feina o d'un centre educatiu, l'administrador pot veure els esdeveniments des de Gmail.

Obtén més informació sobre els esdeveniments de Gmail.