De privacyinstellingen van een afspraak wijzigen

Als je je agenda deelt, zijn de privacyinstellingen voor je afspraken en je agenda hetzelfde. Als je wilt, kun je wijzigen wat andere mensen over bepaalde afspraken kunnen zien.

De privacyinstellingen voor een afspraak wijzigen

Als je agenda met niemand wordt gedeeld, zie je deze instellingen misschien niet.

1. Open Google Agenda op je computer.
  2. Open de afspraak die je wilt updaten.
  3. Klik op Standaardzichtbaarheid en kies de privacyinstelling voor de afspraak.
  4. Klik op Save (Opslaan).

Tips:

• Tip: De volgende wijzigingen in een bestaande afspraak worden toegepast op jouw agenda, maar niet op de agenda's van andere gasten:
    • De privacyinstellingen worden gewijzigd van Privé naar Openbaar.
    • De zichtbaarheidsinstellingen worden gewijzigd van Vrij naar Bezet.
  • De organisator moet de afspraak instellen op Privé om de titel van de afspraak vertrouwelijk te maken.
    • Als je denkt dat een vertrouwelijke afspraak op Openbaar is ingesteld, neem je contact op met de organisator om de afspraak te updaten naar Privé.

Bekijk meer informatie over hoe je een agenda deelt of niet meer deelt als je de privacyinstellingen voor een hele agenda wilt wijzigen.

Privacyinstellingen

Kies hoe je agenda wordt gedeeld voor meer informatie over de beschikbare afspraakinstellingen.

Mijn agenda is met niemand gedeeld

Je agenda wordt met niemand gedeeld, dus je afspraken ook niet.

Het maakt niet uit welke instellingen je voor je afspraak kiest, want de afspraak is alleen zichtbaar voor jou.

Ik heb mijn agenda alleen met specifieke mensen gedeeld

Als je je agenda met anderen deelt, kun je voor hen de volgende opties selecteren:

• Alleen beschikbaar/bezet weergeven
  • Alle details voor de afspraak weergeven
  • Wijzigingen aanbrengen in afspraken
  • Wijzigingen aanbrengen in afspraken en het delen beheren

Afhankelijk van welke van de bovenstaande opties je hebt gekozen, kunnen de mensen met wie je je agenda hebt gedeeld een verschillende hoeveelheid informatie te zien krijgen over je afspraken.

Alleen beschikbaar/bezet weergeven

• Standaard: afspraken worden weergegeven als 'bezet'.
  • Openbaar: mensen met wie je je agenda hebt gedeeld, kunnen alle afspraakdetails zien.
  • Privé: afspraken worden weergegeven als 'bezet'.

Alle details voor de afspraak weergeven

• Standaard: mensen met wie je je agenda hebt gedeeld, kunnen alle afspraakdetails zien.
  • Openbaar: mensen met wie je je agenda hebt gedeeld, kunnen alle afspraakdetails zien.
  • Privé: afspraken worden weergegeven als 'bezet'.

Wijzigingen aanbrengen in afspraken OF Wijzigingen aanbrengen in afspraken en het delen beheren

Voor de standaard-, openbare en privé-instellingen kunnen mensen met wie je je agenda hebt gedeeld alle afspraakdetails zien en wijzigen.

Ik heb mijn agenda privé gemaakt en mensen kunnen alleen beschikbaar/bezet zien
  • Standaard: afspraken worden weergegeven als 'bezet'.
  • Openbaar: iedereen kan alle afspraakdetails bekijken.
  • Privé: afspraken worden weergegeven als 'bezet'.
Ik heb mijn agenda openbaar gemaakt en mensen kunnen alle afspraakdetails zien
  • Standaard: iedereen kan alle afspraakdetails bekijken.
  • Openbaar: iedereen kan alle afspraakdetails bekijken.
  • Privé: afspraken worden weergegeven als 'bezet'.

Afspraken uit Gmail

• Jij bent de enige die de afspraken kan zien die automatisch aan je agenda worden toegevoegd vanuit Gmail, zelfs als je je agenda met iemand hebt gedeeld.
  • Als je wilt dat anderen een afspraak kunnen bekijken, volg je de bovenstaande instructies om de privacyinstellingen voor die afspraak te wijzigen.
  • Als je Agenda gebruikt via een werk- of schoolaccount, kan je beheerder afspraken uit Gmail bekijken.

Meer informatie over afspraken uit Gmail.