Kom i gang med Google Kalender

Du kan bruke Google Kalender til å holde orden på alle aktivitetene dine.

Skaff deg Google Kalender

1. Gå til Google Kalender på datamaskinen din.
  2. Logg på hvis du allerede har en Google-konto. Hvis du ikke har noen konto ennå, klikker du på Opprett en konto.
  3. Når du har logget på, åpnes Google Kalender.
  4. For å endre innstillingene dine, klikk på Innstillinger Innstillinger øverst til høyre.

Nettlesere som fungerer med Kalender

Merk: JavaScript og informasjonskapsler må være slått på for nettleseren du bruker.

Google Kalender fungerer med nyere og tidligere hovedversjoner av disse nettleserne:

• Google Chrome
  • Microsoft Edge
  • Firefox
  • Safari

Tips