Aan de slag met Google Agenda

Je kunt Google Agenda gebruiken om al je afspraken bij te houden.

Google Agenda downloaden

1. Ga naar Google Agenda.
  2. Als je al een Google-account hebt, log je in op het account. Als je nog geen Google-account hebt, klik je op Een account maken.
  3. Zodra je inlogt, word je omgeleid naar Google Agenda.
  4. Als je je instellingen wilt wijzigen, klik je in de rechterbovenhoek op Instellingen Instellingen.

Geschikte browsers voor Agenda

Opmerking: JavaScript en cookies moeten zijn ingeschakeld voor de browser die je gebruikt.

Google Agenda werkt het beste met huidige en eerdere primaire versies van deze browsers:

• Google Chrome
  • Internet Explorer
  • Microsoft Edge
  • Firefox
  • Safari

Tips

Aaron is Google Agenda-expert en auteur van deze Help-pagina. Kies een van de onderstaande opties om hem te laten weten wat je van deze pagina vindt.