Aan de slag met Google Agenda

Je kunt Google Agenda gebruiken om al je afspraken bij te houden.

Google Agenda verkrijgen

Je kunt Google Agenda gebruiken op een computer, telefoon of tablet. Alle afspraken die je maakt of bewerkt, worden automatisch gesynchroniseerd met alle versies van Google Agenda waarbij je bent ingelogd.

Computer
  1. Ga naar Google Agenda.
  2. Als je al een Google-account hebt, log je in op het account. Als je nog geen Google-account hebt, klik je op Een account maken.
  3. Zodra je inlogt, word je omgeleid naar Google Agenda.
  4. Als je je instellingen wilt wijzigen, klik je in de rechterbovenhoek op 'Instellingen' settings gear button.
Telefoon of tablet met Android
  1. Bezoek de pagina Google Agenda op Google Play.
  2. Tik op Installeren.
  3. Open de app en log in met je Google-account.
iPhone
  1. Bezoek de pagina Google Agenda op iTunes.
  2. Tik op Download.
  3. Open de app en log in met je Google-account.

Opmerking: De app Google Agenda is niet beschikbaar voor iPads.

Geschikte browsers voor Agenda
Opmerking: JavaScript en het gebruik van cookies moeten zijn ingeschakeld voor de browser die je gebruikt.

Computerbrowsers

Google Agenda werkt met de drie meest recente versies van de volgende browsers:

• Google Chrome (Windows, Mac, Linux)
  • Internet Explorer (Windows, met uitzondering Windows XP)
  • Firefox (Windows, Mac, Linux)
  • Safari (Mac)

Telefoonbrowsers

Google Agenda werkt het beste met recente versies van:

• Google Chrome
  • Safari

Tips