Google Kalenterin aloitusopas

Voit pitää tapahtumiesi tiedot järjestyksessä käyttämällä Google Kalenteria.

Google Kalenterin lataaminen

1. Avaa Google Kalenteri tietokoneella.
  2. Kirjaudu sisään, jos sinulla on jo Google-tili. Jos sinulla ei vielä ole tiliä, valitse Luo tili.
  3. Kun olet kirjautunut, sinut ohjataan Google Kalenteriin.
  4. Voit muuttaa asetuksia valitsemalla oikeasta ylänurkasta Asetukset Asetukset.

Kalenterin kanssa yhteensopivat selaimet

Huom. JavaScriptin ja evästeiden on oltava käytössä selaimessa.

Google Kalenteri toimii näiden selainten uusimmilla versioilla ja aiemmilla pääversioilla:

• Google Chrome
  • Internet Explorer
  • Microsoft Edge
  • Firefox
  • Safari.

Vinkkejä