Començar a utilitzar Google Calendar

Pots utilitzar Google Calendar per fer un seguiment de tots els teus esdeveniments.

Baixar Google Calendar

1. Obre Google Calendar a l'ordinador.
  2. Si ja tens un compte de Google, utilitza'l per iniciar la sessió. Si encara no en tens cap, fes clic a Crea un compte.
  3. Quan hagis iniciat la sessió, accediràs a Google Calendar.
  4. Si vols canviar qualsevol paràmetre, vés a l'extrem superior dret i fes clic a Configuració Configuració.

Navegadors que funcionen amb Calendar

Nota: JavaScript i les galetes han d'estar activats al navegador que utilitzis.

Google Calendar funciona amb les versions actuals i les anteriors més importants d'aquests navegadors:

• Google Chrome
  • Internet Explorer
  • Microsoft Edge
  • Firefox
  • Safari

Consells