Aan de slag met Google Agenda

Je kunt Google Agenda gebruiken om al je afspraken bij te houden.

Google Agenda downloaden

1. Ga op je computer naar Google Agenda.
  2. Als je al een Google-account hebt, log je in op het account. Als je nog geen Google-account hebt, klik je op Een account maken.
  3. Zodra je inlogt, word je omgeleid naar Google Agenda.
  4. Als je je instellingen wilt wijzigen, klik je rechtsboven op Instellingen Instellingen.

Geschikte browsers voor Agenda

Opmerking: JavaScript en cookies moeten aanstaan voor de browser die je gebruikt.

Google Agenda werkt het beste met huidige en eerdere primaire versies van deze browsers:

• Google Chrome
  • Microsoft Edge
  • Firefox
  • Safari

Tips